Jei įprasta burokėlių sriuba nusibodo, kviečiame pasigaminti trintos. Ir pagardinti ją sėklomis. Pabaigai pagardinkite burokėlių sriubą balzamiko actu.

Gaminimo eiga

* Burokėlį apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apibarstyti druska ir suvynioti į foliją.

* Kepti 180 laipsnių temperatūroje 1 valandą.

* Atvėsinti burokėlius šaltame vandenyje, nulupti odelę.

* Į trintuvą sumesti burokėlius, čiobrelius, supilti vištienos sultinį, alyvuogių aliejų ir įberti druską su pipirais pagal skonį.

* Viską sutrinkite iki vientisos masės.

* Pilkite sriubos į lėkštę. Įdėkite grietinės ir pašlakstykite balzamiko acto, pabarstykite chia sėklų ir krapų.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai