Ingredientai
Daržovių sultinys
stiklinė
Bolivinės balandos sėklos
1
stiklinė
Džiovintos vyšnios
stiklinė
Migdolai
stiklinė
Svogūnų laiškai
1
šakelė
Raudonojo vyno actas
1
šaukštelis
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Gaminimo eiga
Ant vidutinio stiprumo ugnies pakaitinkite daržovių sultinį. Į sultinį sudėkite bolivinės balandos sėklas, uždenkite puodą dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 15 minučių. Nukelkite puodą nuo ugnies ir leiskite dar 10 minučių pastovėti. Tada šakute permaišykite.
Džiovintas vyšnias susmulkinkite, migdolus pakepinkite ir susmulkinkite. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite.
Dideliame inde išmaišykite džiovintas vyšnias, migdolus, svogūnų laiškus, alyvuogių aliejų, actą ir bolivinės balandos sėklas. Pagal skonį pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais.
Atsiliepimai