Ingredientai

Miltai 250 ml
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Rudasis cukrus 1 šaukštas
Druska 0.5 šaukštelio
Pienas 400 ml
Aliejus 4 šaukštai
Vaisiai 300 ml
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Grūstuvėje sutrinkite avižinius dribsnius.

2. Viename inde sumaišykite miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, cukrų ir druską, kitame – virtus ryžius, kiaušinių trynius, pieną ir aliejų.

3. Pastarąjį mišinį supilkite į miltuose padarytą įdubą ir pamaišykite (masė turi būti vientisa).

4. Ant viršaus sukrėskite iki tirštų putų išplaktus kiaušinių baltymus ir švelniai pamaišykite.

5. Pridėkite mažų vaisių gabaliukų.

6. Keptuvę negausiai patepkite aliejumi ir vidutinėje temperatūroje kepkite mažus storus blynus.

7. Patiekite su uogiene, uogomis, arba grietine.

Skanaus!
Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai