Ingredientai

Aguonos 300 g
Cukraus pudra 5 šaukštai
Razinos 1 puodelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Aguonas ir atskirai razinas užpilkite karštu vandeniu ir palikite kol atvės. Nusunkite.

2. Į aguonas sudėkite minkštą sviestą, cukraus pudrą ir sutrinkite elektriniu trintuvu. Suberkite razinas ir išmaišykite.

3. Atšildytą sluoksniuotą tešlą iškočiokite iki 0,5 cm storio ir padalinkite į tris juostas.

4. Į kiekvienos juostos vidurį sudėkite po juostą aguonų mišinio ir sulenkite pusiau (turėtų gautis įdaryti tešlos cilindrai).

5. Supjaustykite 3-4 cm storio bandelėmis, jas sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir aptepkite kiaušinio plakiniu.

6. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai