Ingredientai
Kiaulienos pažandė
1
kg
Kiaulienos mentė
1
kg
Pastarnokai
1
vnt.
Petražolių šaknys
1
vnt.
Morkos
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Ropiniai svogūnai
2
vnt.
Česnakai
4
skiltelės
Baravykai (džiovinti)
100
g
Aliejus
100
ml
Lazdyno riešutai
60
g
Porcijos: 12
Gaminimo eiga
Virkite pažandę ir mentę vieną valandą. Po valandos sudėkite visus prieskonius ir virkite dar valandą. Nugriebkite putas, jei jos pradės kilti.
Džiovintus baravykus apmirkykite vandenyje, vėliau pavirkite. Svogūnus supjaustykite kubeliais, susmulkinkite ir česnaką. Viską apkepkite aliejuje kartu su baravykais. Tada mėsą stambiai sumalkite kartu apkeptais baravykais, svogūnais ir česnaku.
Viską sudėkite ant lėkštės ir apibarstykite skrudintais lazdynų riešutais. Skanaus!
http://www.kaledos.borjomi.lt
Atsiliepimai