Ingredientai

Aliejus 60 ml
Česnakai 3 skiltelės
Kmynai 1 šaukštelis
Sojos padažas 1 šaukštelis
Tabasko padažas 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Porcijos: 3

Gaminimo eiga

Išspauskite česnako skilteles ir sumaišykite su padažais, prieskoniais ir aliejumi.

Marinatu užpilkite vištų blauzdeles ir palikite šaldytuve trims valandoms.

Blauzdeles kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių arba griliuje. Ar iškepė, galite patikrinti įsmeigus medinį pagaliuką - iš mėsos turi sunktis skaidrus skystis be rausvo atspalvio.

Patiekite su špinatų lapeliais, šviežiais bazilikais, vyšniniais pomidorais ir alyvuogėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai