Ingredientai
Vištų blauzdelės
9
vnt.
Aliejus
60
ml
Česnakai
3
skiltelės
Kmynai
1
šaukštelis
Aitriosios paprikos milteliai
0.5
šaukštelio
Sojos padažas
1
šaukštelis
Tabasko padažas
1
šaukštelis
Druska
žiupsnelis
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
Išspauskite česnako skilteles ir sumaišykite su padažais, prieskoniais ir aliejumi.
Marinatu užpilkite vištų blauzdeles ir palikite šaldytuve trims valandoms.
Blauzdeles kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių arba griliuje. Ar iškepė, galite patikrinti įsmeigus medinį pagaliuką - iš mėsos turi sunktis skaidrus skystis be rausvo atspalvio.
Patiekite su špinatų lapeliais, šviežiais bazilikais, vyšniniais pomidorais ir alyvuogėmis.
Atsiliepimai