Ingredientai
Aguročiai
2
vnt.
Daiginti lęšiai
2
stiklinės
Anakardžių riešutai
stiklinė
Svogūnai
1
vnt.
Čili pipirai
1
vnt.
Kalendros (šviežios)
sauja
Kokoso drožlės
1
stiklinė
Laimo vaisių sultys
30
ml
Sezamų aliejus
1
šaukštas
Druska
žiupsnelis
Kokosų pienas
1
šaukštas
Agavų sirupas
1
šaukštelis
Sojos padažas
1
šaukštelis
Čili pipirai
vnt.
Porcijos: 4
Patiks sveikuoliams.
Gaminimo eiga
Visus komponentus sumaišykite gilioje lėkštėje, atskirai sumaišykite komponentus padažui.
Apliekite salotas padažu, išmaišykite ir palikite 2 min. pastovėti, kad susigertų skoniai.
Atsiliepimai