Ingredientai

Antienos krūtinėlė 300 g
Druska 1 a. š.
Rausvasis svogūnas 0.5 vnt.
Vyšnios be kauliukų (tinka ir šaldytos) 2 saujos
Pipirai 1 žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Antienos krūtinėlę nuplaukite ir perpjaukite į dvi dalis, kad gautumėte du kepsnelius.

2. Mėsai leiskite nudžiūti, o tuo metu įkaitinkite keptuvę su aliejumi.

3. Sudėję paukštieną odele žemyn, kepkite ją apie 5–7 minutes, tuomet apverskite ir pakepkite dar 3–5 minutes.

4. Praėjus kepimo laikui, antieną pabarstykite druska ir žolelėmis, susukite į foliją ir palikite taip 10-čiai minučių.

5. Kol paukštiena „ilsisi“, nuplaukite ir nusausinkite gražgarstes, kubeliais supjaustykite fetos sūrį, pusžiedžiais – svogūną.

6. Paruošę visus ingredientus, juos kartu su vyšniomis sudėkite į lėkštę bei apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

7. Šalia salotų išdėkite antienos kepsnelius bei viską pagardinkite pipirais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai