Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Pyrago ruošimas: sviestą suplakite su cukrumi. Po vieną sudėkite visus kiaušinius. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais bei aguonomis ir sudėkite į bendrą masę. Maišykite, kol masė pasidarys vientisa. Paimkite 26 cm skersmens kepimo formą, patepkite su sviestu ir supilkite tešlą. Įdėkite kepimo formą į orkaitę ir kepkite 25-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Po iškepimo atvėsinkite.

2. Kremo ruošimas: želatiną pagal pakuotės nurodymus užmerkite apelsinų sultyse ir ištirpinkite. Grietinę išplakite su virtu kondensuotu pienu. Įpilkite ištirpintą želatiną. Viską sumaišykite iki vientisos masės.

3. Patiekimas: kremu pertepkite pusiau perpjautą pyragą ir užpilkite ant viršaus. Supjaustykite pyragą ir vaišinkite juo svečius.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai