Ingredientai
Agrastai
350
g
Kiviai
350
g
Žalios vynuogės
350
g
Bananai
1
vnt.
Cinamono lazdelė
1
vnt.
Vanduo
200
ml
Žaliosios citrinos
1
vnt.
Gaminimo eiga
Agrastus nuplaukite, nuskabykite ir susmulkinkite.
Nulupkite ir susmulkinkite kivį ir bananą.
Vynuoges nuplaukite, perpjaukite pusiau ir išimkite sėklytes.
Į puodą supilkite uogas, vaisius, vandenį ir įdėkite cinamono lazdelę, uždenkite ir pavirinkite ant mažos ugnies 10 minučių.
Suberkite cukrų uogienėms, žaliosios citrinos tarkuotą žievelę bei supilkite žaliosios citrinos sultis ir, nuolat maišydami, pavirinkite 3-4 minutes.
Nugriebkite putas. Supilstykite į šiltus, sterilius stiklainius.
Sandariai uždarykite. Laikykite tamsioje, vėsioje vietoje.
Atsiliepimai