Sluoksniuotos tešlos ir persikų pyragėliai – paruošiami greitai ir labai gardūs. Puiki rikotos ir persikų dermė – pyragėliai tiesiog tirpsta burnoje. Sluoksniuotos tešlos ir persikų pyragėlius apibarstykite uogomis.

Gaminimo eiga

1. Persikus supjaustykite riekelėmis.

2. MANTINGA sluoksniuotą bemielę tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 15–20 min. ir pjaukite pusiau.

3. Su šaukštu padarykite duobutes tešloje ir sudėliokite rikotos sūrį.

4. Sudėkite pjaustytus, konservuotus persikus ir kepkite karšto oro gruzdintuvėje 180 °C temp. apie 12 min.

5. Iškeptus pyragėlius apibarstykite liofilizuotomis uogomis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai