Ant grilio ruošiamos salotos su jautiena ir persikais skanios ir atvėsusios. Užtruksite iki 15 minučių ir mėgausitės nuostabiu patiekalu. Salotas su jautiena ir persikais papuoškite baziliko lapeliais.

Gaminimo eiga

1. Persikus ar nektarinus perpjaukite pusiau. Kartu su jautiena dėkite kepti ant įkaitinto grilio po 2–3 min. iš abiejų pusių.

2. Svogūną supjaustykite skiltelėmis ir kepkite ant grilio po 2 min. iš abiejų pusių.

3. Salotas pjaukite pusiau ir taip pat kepkite ant grilio apie 2–3 min.

4. Į lėkštę dėkite salotas, persikus ir svogūnus.

5. Iškeptą jautieną supjaustykite riekelėmis ir pagardinkite druska bei pipirais.

6. Supjaustytą jautieną sudėliokite į lėkštę, viską apšlakstykite aliejumi, actu ir pagardinkite druska bei pipirais. Papuoškite baziliko lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai