Ingredientai

druskos žiupsnelis
česnako 1 skiltelė
aliejaus 1 v. š.
Prie kepsnio, daržovių salotų išbandykite šį garnyrą – saldžių bulvių lazdeles su žolelėmis. Vos 10-15 minučių ir jo paruoštos. Skanu valgyti ir vienas saldžių bulvių lazdeles.

Gaminimo eiga

1. Saldžias bulves pjaustykite lazdelėmis ir gardinkite druska, pipirais, smulkintu česnaku ir aliejumi.

2. Saldžių bulvių lazdeles kepkite karšto oro gruzdintuvėje 180 °C temp. apie 10–15 min.

3. Iškeptas bulvių lazdeles sumaišykite su smulkintomis petražolėmis ir Vorčesterio padažu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai