Nuostabus saldžiarūgštis mangų padažas dešrainiams – neapsirinksite jo pasigaminę namuose. Paruošite vos per porą minučių. Į apkeptas bandeles pilkite gautą padažą ir sudėkite dešreles.

Gaminimo eiga

* MANTINGA bandeles prancūziškiems dešrainiams „Cosmos“ dėkite kepti ant įkaitinto grilio po 1–2 min. iš visų pusių. Šalia sudėkite kepti dešreles.

* Mangą susmulkinkite peiliu.

* Į trintuvą sudėkite smulkintą mangą, majonezą, actą, pomidorų ir Vorčesterio padažus, pasiflorų tyrę ir kalendras.

* Viską gerai sutrinkite iki vientisos masės.

* Į apkeptas bandeles pilkite gautą padažą ir sudėkite dešreles.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai