Ingredientai
svogūnėlio
1
vnt.
sviesto
80
g
IKI ARBORIO ryžių
100
g
balto vyno
50
ml
daržovių sultinio
2
stiklinės
parmezano sūrio
50
g
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Svogūnėlį susmulkinkite, į keptuvę dėkite sviestą ir kaitinkite, kol išsilydys. Sudėkite pjaustytus svogūnus, truputį pakepkite ir sudėkite IKI ARBORIO ryžius.
2. Nuolat maišant supilkite baltą vyną, kai vynas nugaros, po truputį pilkite sultinį, kol nugaruos, ir taip šį procesą kartokite tol, kol išvirs ryžiai. Sudėkite tarkuotą parmezano sūrį ir gerai išmaišykite.
3. Serviruokite pasirinktoje lėkštėje ir ant viršaus užtarkuokite dar parmezano sūrio, bei užberkite pipirų.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai