Jei dar nebandėte, būtinai pasigaminkite ir paragaukite mocarela ir šparaginėmis pupelėmis užkeptų aštrių baklažanų. Skonis – fantastiškas. Be to, mocarela ir šparaginėmis pupelėmis užkepti aštrūs baklažanai – labai sveika.

Gaminimo eiga

* Baklažaną pjaukite į tris dalis ir išpjaukite dalį vidaus.

* Baklažano vidurį ir šparagines pupeles susmulkinkite. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite. Viską pagardinkite prieskoniais ir aliejumi.

* Gautą mišinį sudėkite atgal į išskobtus baklažanus.

* Ant viršaus sudėkite plėšytą mocarelą ir dėkite kepti į orkaitę 180 °C temp. apie 15 min.

* Iškeptus baklažanus sudėkite į lėkštę, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, papuoškite bazilikų lapeliais ir apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai