Gaminimo eiga

1. Elektriniu maišytuvu išplakite kiaušinius, pieną, cukrų, kepimo miltelius, lydytą sviestą ir miltus.
2. Ant sausos nelimpančio paviršiaus keptuvės kepkite lietinius blynus.
3. Bananą perpjaukite skersai pusiau ir tada abi puses perpjaukite išilgai į 4 juosteles. Į lietinio blyno vidurį per visą ilgį dėkite 2 bananų juosteles. Blyną susukite. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių apkepkite susuktus blynus.
4. Patiekite su šokoladiniu padažu ir uogomis. Ant viršaus užberkite cukraus pudros, dėkite mėtų lapelius.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai