Ingredientai
avokado
1
vnt.
nedidelės romaninės salotos
1
vnt.
IKI aitriosios paprikos
1
vnt.
IKI krapų
1
sauja
slyvinių pomidorų
5
vnt.
alyvuogių aliejaus
5
v. š.
lašišos filė
150
g
žaliosios citrinos
1
vnt.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Avokadą nulupkite ir supjaustykite griežinėliais, romaninę salotą perpjaukite į 4 dalis, IKI aitriąją papriką, IKI krapus – susmulkinkite, pomidorus perpjaukite pusiau.
2. Į įkaitintą keptuvę dėkite kepti lašišos filė iš abiejų pusių, kol apskrus, dėkite romanines salotas ir kepkite, kol suminkštės. Į pasirinktą dubenį sudėkite aitriąsias paprikas, krapus, įspauskite žaliosios citrinos sulčių, pilkite alyvuogių aliejų, pagardinkite druska bei pipirais ir gerai išmaišykite.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai