Ingredientai
bulvių
5
vnt.
svogūno
1
vnt.
sviesto
50
g
pievagrybių
2
vnt.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
pieno
0.5
stiklinės
kiaušinio
1
vnt.
grietinės
2
v. š.
smulkintų česnakų laiškų
1
šaukštas
smulkintų česnakų laiškų
1
šaukštas
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
* Bulves ir svogūną sutarkuokite.
* Keptuvėje išlydykite sviestą.
* Pievagrybius susmulkinkite ir apkepkite svieste apie 2–3 min.
* Pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite pieną ir užvirinkite.
* Pievagrybius su pienu supilkite į bulvių tarkį. Įmuškite kiaušinį. Gerai išmaišykite.
* Gautą masę supilkite į kepimo indelius ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 40 min.
* Iškeptą kugelį pagardinkite grietine, smulkintais česnakų laiškais ir pipirais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai