Kruasano sumuštinis su bri sūriu ir avietėmis – dar vienas būdas paruošti greitą užkandį. Sūris ir avietės kuria gurmanišką skonį, todėl neabejotinai patiks daugeliui. Iškeptus kruasanų sumuštinius papuoškite šviežiomis avietėmis ir mėtų lapeliais

Gaminimo eiga

1. MANTINGA kruasanus su aviečių įdaru atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 20 min.

2. Iškeptus kruasanus pjaukite per pusę, ant jų dėkite riekelėmis pjaustytą bri sūrį.

3. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. 5 min.

4. Iškepus kruasanų sumuštinius papuoškite šviežiomis avietėmis ir mėtų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai