Gaminimo eiga

1. Papriką supjaustykite juostelėmis, mėlynajį svogūną – griežinėliais, česnaką, IKI aitriąją papriką, IKI petražoles susmulkinkite.

2. Į įkaitintą keptuvę dėkite kepti kiaulienos nugarinę iš abiejų pusių, kol apskrus, įdėkite IKI rozmarino šakelę, česnako skiltelę ir kepkite, kol kiauliena pilnai iškeps. Į pasirinktą dubenį dėkite aitriąsias paprikas, smulkintus česnakus bei smulkintas petražoles, šaukštą alyvuogių aliejaus, graikišką jogurtą, pagardinkite druska bei pipirais ir viską gerai išmaišykite.

3. Ant salotų lapų dėkite padažą, pjaustytą kiaulienos nugarinę, paprikas, mėlynąjį svogūną ir užtarkuokite citrinos žievelės.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai