Savaitgaliui artėjant – iešmelių su jogurte marinuota vištiena receptas. Marinuokite apie 20 minučių, kepkite penkias. Iškeptus iešmelius su jogurte marinuota vištiena pagardinkite žiupsneliu aitriųjų paprikų dribsnių bei sezamų sėklomis.

Gaminimo eiga

* IKI vištieną supjaustykite juostelėmis, pagardinkite 1 šaukštu jogurto ir prieskoniais. Išmaišykite ir marinuokite apie 20 min.

* Marinuotą vištieną suverkite ant iešmelių ir kepkite ant įkaitinto grilio po 3–4 min. iš abiejų pusių.

* Į lėkštę sudėkite likusį jogurtą, uždėkite iškeptus iešmelius, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite žiupsneliu aitriųjų paprikų dribsnių bei sezamų sėklomis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai