Gaminimo eiga

1. Baklažaną supjaustykite 1 cm storio griežinėliais, į įkaitintą keptuvę su aliejumi dėkite kepti baklažanus, apkepkite iš abiejų pusių, kol pilnai apskrus, pagardinkite druska ir pipirais, pilkite padažą ir glazūruokite juo baklažanus.

2. Lazdynų riešutus sutraiškykite peiliu, aitriąją papriką supjaustykite griežinėliais. Į pasirinktą indą dėkite glazūruotus baklažanus, IKI salotų lapus, vėl griežinėlius ir salotų lapus, užbaikite uždėdami ant viršaus aitriąsias paprikas ir traiškytus riešutus.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai