Dešrainių apkepas – užkandis, kurį skanu valgyti tiek karštą, tiek atvėsusį. Jį patogu ir smagu valgyti keliese. Iškeptą dešrainių apkepą pagardinkite marinuotomis Chalapos paprikomis.

Gaminimo eiga

* MANTINGA bandeles prancūziškam dešrainiui „Cosmos“ ir dešreles supjaustykite griežinėliais.

* Į kepimo indą dėkite pomidorų padažą ir paskleiskite. Sudėkite majonezą ir taip pat paskleiskite.

* Dėkite griežinėliais pjaustytas bandeles. Į jas sustatykite pjaustytas dešreles.

* Apšlakstykite garstyčiomis ir berkite tarkuoto sūrio.

* Pagardinkite aitriosios paprikos dribsniais ir raudonėliais. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 10–12 min. Iškeptą apkepą pagardinkite marinuotomis Chalapos paprikomis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai