Ingredientai
MANTINGA bandelių prancūziškam dešrainiui „Cosmos“
0.5
pakuotės
pieniškų dešrelių
3
vnt.
pomidorų padažo
3
v. š.
majonezo
2
v. š.
garstyčių
1
v. š.
tarkuoto fermentinio sūrio
1
sauja
aitriosios paprikos dribsnių
žiupsnelis
džiovintų raudonėlių
žiupsnelis
marinuotų Chalapos paprikų
1
saujelė
Porcijos: 4
Dešrainių apkepas – užkandis, kurį skanu valgyti tiek karštą, tiek atvėsusį. Jį patogu ir smagu valgyti keliese. Iškeptą dešrainių apkepą pagardinkite marinuotomis Chalapos paprikomis.
Gaminimo eiga
* MANTINGA bandeles prancūziškam dešrainiui „Cosmos“ ir dešreles supjaustykite griežinėliais.
* Į kepimo indą dėkite pomidorų padažą ir paskleiskite. Sudėkite majonezą ir taip pat paskleiskite.
* Dėkite griežinėliais pjaustytas bandeles. Į jas sustatykite pjaustytas dešreles.
* Apšlakstykite garstyčiomis ir berkite tarkuoto sūrio.
* Pagardinkite aitriosios paprikos dribsniais ir raudonėliais. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 10–12 min. Iškeptą apkepą pagardinkite marinuotomis Chalapos paprikomis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai