ieškantiems įvairovės – dešrainis su vištiena, kriaušėmis ir mėlynojo pelėsio sūriu. Turbūt jau galite įsivaizduoti, kokia tai skonių dermė! Nuostabi. Prieš patiekiant dešrainį su vištiena, kriaušėmis ir mėlynojo pelėsio sūriu apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA bandeles dešrainiams „Cosmos“ dėkite kepti ant įkaitinto grilio po 1 min. iš abiejų pusių.

2. Vištienos šlaunelių mėsą supjaustykite juostelėmis ir pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi.

3. Pamarinuotą vištieną kepkite ant įkaitinto grilio po 2–3 min. iš abiejų pusių.

4. Kriaušę supjaustykite smulkiais kubeliais, česnaką sutarkuokite, kalendrą smulkiai sukapokite. Viską sumaišykite su pelėsiniu sūriu ir jogurtu. Pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.

5. Į apkeptas bandeles dėkite kriaušių ir sūrio padažą, ant viršaus sudėkite ant grilio keptą vištieną. Sudėkite likusį padažą.

6. Sudėkite į lėkštę, papuoškite kalendros lapeliais ir apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai