Ingredientai
kiaušinio
1
vnt.
cukraus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
vanilės ekstrakto
0.5
v. š.
pieno
0.7
stiklinės
miltų
4
v. š.
šokolado drožlių
50
g
aliejaus
2
v. š.
šviežių uogų
1
sauja
mėtos
2
šakelės
Gaminimo eiga
1. Kiaušinius, cukrų, druską ir vanilės ekstraktą išmaišykite, supilkite pieną ir dar kartą išplakite iki vientisos masės.
2. Į gautą masę sudėkite miltus ir išsukite iki vientisos masės, įmaišykite šokolado drožles.
3. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi ant vidutinės kaitros kepkite blynus iš abiejų pusių po 1 min.
4. Patiekite su uogiene, šokolado drožlėmis, šviežiomis uogomis ir mėtų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai