Avokadų užtepėlė pasiseks, jei tik vaisiai bus sunokę. O toliau viskas paprasta ir greita. Šis receptas tuo ir ypatingas, kad jis jus gelbės net tomis akimirkomis, kai norėsite tik užkandžio ar kai suksite galvą, kuo pavaišinti netyčia užklydusius svečius. Nebuvo tokių, kuriems ši avokadų užtepėlė nepatiktų.

Gaminimo eiga

1. Svogūną, krevetes susmulkinkite ir apkepkite alyvuogių aliejuje. Pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais, druska ir pipirais.

2. Iškepusias krevetes sumaišykite su avokadais, viską sutrinkite šakute ir supilkite žaliosios citrinos sultis bei sudėkite smulkintą kalendrą.

3. Atitirpinkite MANTINGA tamsią itališką čiabatą kambario temperatūroje apie 40 min. ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 200 °C temp. apie 10–12 min.

4. Gautą avokadų užtepėlę tepkite ant karštos duonos.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai