Sočios ir maistingos avokadų ir keptos vištienos salotos – puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei. Jas ruošiant nereikės nei kepti, nei virti. Avokadų ir keptos vištienos salotų gaminkite didesnę porciją – kad visiems užtektų.

Gaminimo eiga

1. Avokadą išskobkite ir supjaustykite kubeliais.

2. Į lėkštę sudėkite plėšytus salotų lapus, dėliokite pjaustytą avokadą.

3. Pomidorus pjaukite pusiau ir sudėkite į lėkštę. Šalia dėliokite smulkintą vištieną.

4. Svogūną supjaustykite juostelėmis, petražolę susmulkinkite. Užpilkite IKI alyvuogių aliejumi, actu ir pagardinkite cukrumi, druska bei pipirais. Išmaišykite.

5. Gautu padažu gausiai apšlakstykite salotas ir sudėkite pjaustytus ridikėlius.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai