Ingredientai

druskos žiupsnelis
česnako 1 skiltelė
IKI kalendrų 1 saujelė
Porcijos: 4
Atidarius grilio sezoną ieškoma naujų receptų, tad aštrūs krevečių iešmeliai labai tiks. Marinuokite apie 15 minučių. Iškeptus aštrius krevečių iešmelius apšlakstykite likusiu marinatu.

Gaminimo eiga

1. IKI krevetes pagardinkite druska ir pipirais.

2. Česnaką, IKI kalendras smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su krevetėmis.

3. Pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais ir sezamų aliejumi. Gerai išmaišykite ir pamarinuokite 15 min.

4. Krevetes suverkite ant iešmelių. Kepkite ant įkaitinto grilio po 2 min. iš abiejų pusių.

5. Iškeptus krevečių iešmelius apšlakstykite likusiu marinatu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai