Ingredientai

slyvų 150 g
cinamono 0.5 a. š.
jogurto 200 g
citrinos 1 vnt.
Porcijos: 1
Šį slyvų desertą drąsiai galima prilyginti tortui. Prabangaus skonio tortui. O slyvų deserto ingredientai – vos keli.

Gaminimo eiga

* Supjaustytas ir be kauliukų slyvas dėkite į prikaistuvį kartu su cukrumi, cinamonu ir vandeniu. Užkaiskite ir garinkite, kol džemas sutirštės, retkarčiais pamaišydami mentele. Baigiant virti į džemą supilkite citrinos sultis ir palikite atvėsti.

* Į dubenėlį dėkite jogurtą, nuo spurgų nuimtą glazūrą ir įtarkuokite citrinos žievelės. Viską gerai išmaišykite šluotele.

* Kubeliais pjaustytas spurgas dėkite į stiklinės apačią, pilkite pagardintą jogurtą ir desertą užbaikite slyvų džemu.

Receptas ir nuotrauka - Pauliaus ir Pavelo.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai