Ant grilio kepkite ir žuvį – šamo filė tešloje receptas čia labai tinka. Žuvį patiekite su grilintais smidrais – pasimėgaukite šia daržove, kol dar sezonas. Šamo filė tešloje patiks ir vaikams.

Gaminimo eiga

* Kiaušinį išplakite su vandeniu ir išmaišykite su išsijotais miltais, kepimo milteliais, pipirais ir druska.

* Smidrus, nulaužę medėjančią dalį, apšlakstykite aliejumi, pagardinkite pipirais ir išmaišykite.

* Smidrus kepkite amt įkaitinto grilio. Ten pat apkepkite ir perpus perpjautą citriną. Viską atidėkite į šoną.

* „Grill party“ šamo filė jau supjaustyta gabaliukais, tad belieka apvolioti miltuose, tada – paruoštoje tešloje ir kepti ant grilio. Kepkite iš visų pusių.

* Keptą šamo filė patiekite su smidrais ir apkeptomis citrinomis puselėmis.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai