Greitai pagaminamas desertaskalėdinė eglė su šokoladiniu riešutų kremu. Tai itin puošnus kepinys, papuošiantis kiekvieną švenčių stalą. Iškepusią kalėdinę eglę puoškite uogomis ir pabqrstykite cukraus pudra.

Gaminimo eiga

* Formelėmis išspauskite tešloje ornamentus – eglutės sluoksnius, juos aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite orkaitėje 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

* Likus 3 minutėms iki kepimo pabaigos, įdėkite karščiui atspariame inde šokoladinį kremą pašildyti.

* Formuokite eglutę – kepinių vieną pusę merkdami į šokoladinį riešutų kremą ir dėdami iškepusias formas vieną ant kitos.

* Papuoškite eglutę uogomis ir pabarstykite cukraus pudra.

* Atvėsusią eglutę laikykite sandariame inde šaldytuve. Suvartokite per 3-4 dienas.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai