Prieskoniai: su kuo ir kam tinka vartoti

 (1)
Skirtinguose patiekaluose kiekvienas prieskonis atsiskleidžia vis kitaip.
© Shutterstock nuotr.

Su kuo ir kam labiausiai tinkami...

Rozmarinai: kiaulienos ir veršienos kepsniams, maltai mėsai paskaninti.

Salierai: veršienos, jautienos ir avienos ragu, veršių ir jaučių liežuviams paskaninti.

Paprika: kiaulienos, jautienos, žvėrienos ir avienos kepsniams.

Karis: su kokoso drožlėmis, kiaulienos kepsniams, veršienos, avienos ir žvėrienos ragu, su vištiena, ryžiais.

Čiobreliai: veršienos, avienos ir žvėrienos kepsniams

Bazilikai: su žirniais, špinatais, žuvimi, kopūstais, pomidorais.

Imbieras: su virta žuvimi, virta vištiena, tinka kompotams gardinti.

Mairūnai: su pupelėmis, antienos ir kalakutienos kepsniams paskaninti.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą