-
Šiandien

Po JAV paramos Ukrainai – naujas karo eigos vertinimas: laukia įdomus pokytis 9 min.

Tai nėra pagalbos paketas, kuris Ukrainai padės laimėti karą, jis tik leis kurį laiką nepralaimėti. Taip pagaliau JAV skirtą paramą įvertino ekspertai. Ir akcentuojama, kad Vakarams reikėtų dar labiau susitelkti, jog šiemet Vladimirui Putinui pavyktų perlaužti stuburą, nes ir...

Kasdienybės herojai. Vagonė apie įsimintiniausias vestuves ir skyrybų mediatorė apie savo profesiją 31 min.

Žinoma vestuvių planuotoja – apie savo spontaniškas vestuves Kambodžoje. „Aš tikrai ašarėlę braukiau, ir ne kartą“, – pasakos Laura Vagonė, kelionės metu su mylimuoju nusprendę spontaniškai susituokti ir suorganizavę vestuves per vieną parą.

Į Panevėžio areštinę uždaryti du girti jaunuoliai – įtariamieji vaikus gąsdino su ginklu 39 min.

Panevėžyje policininkai sulaikė du girtus vyrus. Pranešama, kad vaikams demonstravo ginklą.

Lietuvoje valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia sausos 1 val.

Lietuvoje valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia sausos, vietomis drėgnos, be kritulių, eismo sąlygos geros, praneša „Via Lietuva“.

Šiurpus įvykis Vilniuje – daugiabučio namo kieme aptikta negyva 13-metė mergaitė 1 val.

Vėlų penktadienio vakarą Vilniuje mirė nepilnametė . Policija aiškinasi įvykio aplinkybes.

Kada įkurtuvės? Neįtikėtina medinuko transformacija: štai, ką gali darbščios rankos ir geležinė kantrybė 1 val.

Šią savaitę laidos komanda lankosi Radviliškyje, kur apžiūrės naujam gyvenimui darbščių rankų prikelto miesto medinuko, nuo kurio viskas patogiai pasiekiama pėsčiomis.

Mokslininkai nustatė, kodėl kai kurie žmonės turi genus, saugančius nuo žalingo alkoholio vartojimo neskubėkite džiaugtis, yra ir blogoji to pusė 1 val.

Genai, saugantys nuo piktnaudžiavimo alkoholiu ir tiesioginių jo pasekmių sveikatai, yra susiję su kitais sveikatos sutrikimais, pavyzdžiui, širdies ligomis ir psichikos sveikata, rodo naujas tyrimas.

Paaiškino, kada tefloninės keptuvės gali pakenkti sveikatai ir patarė, ko niekada su jomis nedaryti (1) 1 val.

Kiek teflono suvalgau vakarienei ir kiek kancerogeniškos yra neprisvylančios keptuvės? Ar iš tikrųjų žmogus, kasdien gaminantis maistą ant teflono, statistiškai reikšmingai padidina vėžio riziką? Kokio proceso metu teflonas patenka į maistą – kaitinant keptuvę ar su pažeisto...

Europos elektros tinklams skirti akumuliatoriai pagaliau gali būti parengti startui 1 val.

Po pusę dešimtmečio užtrukusio klupinėjimo be aiškios strategijos Europa šiandien stovi ant milžiniško akumuliatorių projektų, skirtų komunaliniams elektros tinklams , šuolio slenksčio.

Įtampa Artimuosiuose Rytuose. „Hamas“ teigia nagrinėjantis naują Izraelio paliaubų pasiūlymą 1 val.

Islamistinis „ Hamas “ judėjimas šeštadienį pranešė nagrinėjantis naujausią Izraelio pasiūlymą dėl galimų paliaubų Gazoje praėjus dienai po to, kai tarpininkaujančio Egipto delegacija atvyko į Izraelį, siekdama paspartinti įstrigusias derybas.

Karas Ukrainoje. Rusijos Krasnodaro kraštą atakavo bepiločiai orlaiviai – užsidegė naftos perdirbimo gamykla (1) 1 val.

Karo studijų institutas (ISW) teigia, kad Vakarų žiniasklaidoje ir toliau rašoma, jog kai kai kurie JAV pareigūnai vėl pradėjo svarstyti idėją „įšaldyti linijas“ ten, kur jos yra, nes naujausio JAV karinės pagalbos Ukrainai paketo gali nepakakti, kad Ukraina atgautų visą savo...

Dončičių pastūmęs Westbrookas išvarytas – „Mavericks“ priartėjo prie kito etapo „Suns“ sugėrė trečią smūgį, Rytuose – pratęsimas 1 val.

Pralaimėjimu NBA Vakarų konferencijos ketvirtfinalio seriją pradėję Dalaso „Mavericks“ krepšininkai laimėjo antrą mačą iš eilės ir persvėrė rezultatą savo naudai – 2:1.

Misija ūkis. Žuvininkystė Kintuose ir kaip įdarbinti saulę 2 val.

Pirmasis laidos herojus - Rimgaudas Višinskas, kuris Kintuose, jau daugiau nei 30 metų valdo žuvininkystės ūkį. Paklaustas nuo ko viskas prasidėjo, ūkininkas neslepia, jog dar būdamas vaikas atvykdavo čia pažvejoti ir svajojo, ką būtų galima šioje vietoje padaryti.

Sveikatos receptas. Didžiausios klaidos, vaikus ruošiant vizitui pas gydytoją: kaip tam pasiruošti? 3 val.

Gydytoja-klounė, aktorė Justė Liaugaudė ilgus metus vaikus lydi į operacijas, ir lengvina jų būvį ligoninėse. Moteris papasakojo, ko labiausiai bijo vaikai, ir kaip juos paruošti vizitui pas gydytoją, tyrimams ir operacijoms.

Kenoloto - 12660 tiražas (2024-04-27) 5 val.

Kenoloto - Žaidimo nr. 12660 Laikas 11:55

Kenoloto - 12661 tiražas (2024-04-27) 5 val.

Kenoloto - Žaidimo nr. 12661 Laikas 17:55

Kenoloto - 12662 / Jėga - 7840 tiražas (2024-04-27) 5 val.

Kenoloto - Žaidimo nr. 12662 Jėga - Žaidimo nr. 7840 Laikas 22:30

Eurojackpot - 696 tiražas (2024-04-27) 5 val.

Eurojackpot - Žaidimo nr. 696 Laikas 19:55

Reidas Vilniuje: įkliuvo 7 migrantai, 4 nelegaliai pavežėjais dirbę užsieniečiai ir nuo policijos bėgęs „beteisis“ (6) 6 val.

Penktadienio vakarą ir šeštadienio naktį kelių policijos pareigūnai , kartu su kolegomis iš VSAT , surengė jungtinį reidą Vilniuje. Įkliuvo įvairūs pažeidėjai, tačiau dominavo nelegaliai Lietuvoje užsibuvę užseniečiai.

Tokio savaitgalio laukėme jau seniai: viena diena bus ypač vasariška 9 val.

Šiandien mūsų šalies orus lems aukšto slėgio sūkurio vakarinė dalis.

10 metų pakeltose lysvėse daržininkaujanti Renata Ničajienė pasakė, ką jose auginti, o ko ne (7) 10 val.

Į svetimą daržą paspoksoti mėgstantys internautai sutiks – Renatos Ničajienės pakeltos lysvės vienos dailiausių visame Instagrame . Išgirdusi tokias pagyras garsi maisto tinklaraštininkė kukliai šypsosi, tačiau pasidžiaugusi, kad šiemet jau spėjo sulaukti pirmojo derliaus,...

Ant ledo – kraujo klanai, butelių šukės ir įsilinksminęs Jasikevičius: penki ritulininkų nuotykiai Lietuvoje (1) 10 val.

Pasų neturėję ir dėl to diskvalifikuoti konkurentai, dujų nuotėkis per varžybas, žiūrovus įtraukusios epinės muštynės dėl aukso, galiausiai – analogų neturinti miniolimpiada, kuriai iš pradžių Šveicarijoje buvo tartas griežtas „ne“. Šeštadienį pasaulio ledo ritulio...