Dietologai nusprendė, kad tokie teiginiai, kaip „po šeštos nevalgau", „aš laikausi dietos", turėtų pamažu išnykti iš moterų lūpų. Svoriui kenkia ne visi produktai. Kai kuriuos galima vartoti iki soties ir neiti miegoti gurgiančiu pilvu.

Pavyzdžiui, visai vakare nepakenks suvalgyti keletą vištienos krūtinėlės gabalėlių. Nesugadins figūros bei jūsų apsisprendimo lieknėti ir virtos daržovės, kaip antai, morkos ir burokėliai. Virti ir valgyti galima beveik visas daržoves, taip pat aguročius bei baklažanus, išskyrus bulves. Tik perspėjimas – jokios duonos!

Alkį galima nuvyti ir liesais rauginto pieno produktais. Užteks prieš miegą išgerti ir stiklinę kefyro. Jei ne – galite gerti dvi...

Taigi, produktų yra iš tiesų nemažai. O jei dar vakaro dietą suderinsite su kitais aktyviais lieknėjimo ingredientais, kaip pirtis, masažas, kontrastinis dušas, tai galite pasiekti gana viltingų rezultatų. Todėl kad efektyviai ir pastebimai sulieknėti galima tik tuomet, kai su nereikalingais kilogramais kovojame pilnu tempu, tai yra kompleksiškai – mityba, judėjimas, vandens procedūros.

Numesti svorio gali kiekvienas žmogus, turintis valios, motyvacijos ir noro pasiekti tikslą. Svarbiausia – būti disciplinuotai ir žinoti, dėl ko tai darote.