Tačiau savo sunkiai užsitarnautus rezultatus galima palaidoti per porą ar keletą savaičių, nebesekant savo mitybos režimo, nebesportuojant, valgant riebų ir nesveiką maistą, vartojant alkoholinius gėrimus. Vis dėlto yra išeitis – vasara yra puikus metas, kai galima rezultatus išlaikyti ar net pagerinti.

Galime deginti riebalus ir stiprinti raumenis, atlikdami daugiau kardio ir ištvermės pratimų, net patys to nežinodami ar tiesiog nesusimąstydami. Daugiau bėgiosime, plaukiosime, nardysime, žaisime paplūdimyje su kamuoliu ar tiesiog bėgsime krosą. Galime tuo pačiu įtraukti 1 ar 3 treniruotes per savaitę sporto salėje ar ant treniruoklių parkuose ir taip užtikrinti, kad mes neprarasdami savo pasiektų rezultatų dar ir progresuotume ar palaikytume esamus rezultatus.

Gersime daugiau vandens, nors kartais tikriausiai pamiršdavome išgerti pakankamai, tačiau dabar karščiai privers gerti daugiau. O tai yra gerai, nes esame sudaryti maždaug iš 70 proc. vandens, todėl didesnis skysčių praradimas gali pakenkti mūsų sveikatai ir savijautai. Svarbiausia nepamiršti įtraukti sveiko ir neriebaus maisto į valgiaraštį arba laikytis režimo, kad visi šie patarimai tikrai veiktų. Visada galvokite apie aktyvų laisvalaikį kaip apie treniruotes, o kai valgote, nepamirškite, kad maistas turi prasmę ir tai, ką suvalgome, niekur nedingsta.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!