Vilnius 12°
Kaunas 15°
Klaipėda 12°
Šiauliai 12°
Panevėžys 13°
Alytus 10°
Nida 11°
Raseiniai 12°
Utena 12°
Mažeikiai 13°
Biržai 11°
Kėdainiai 12°
Kiti miestai
Horoskopai
Paieška
Pranešti naujieną
LT
RU
EN
Kontaktai
Reklama
RU
Naujienos
Video
Verslas
Sportas
Veidai
Laisvalaikis
Projektai
Kita
Covid-19
Naujausios
Skaitomiausios
Lietuvoje
Užsienyje
Kriminalai
Nuomonių ringas
Politiko akimis
Pilietis
Teisė
Sveikata
Tyrimai
Melo detektorius
Demaskuok
Medijos Karas Propaganda
Miestai
Vilnius
Kaunas
Klaipėda
Šiauliai
Panevėžys
Alytus
Marijampolė
Utena
Telšiai
Tauragė
Palanga
Delfi Prenumerata
Delfi Plius
Verslas Plius
Login.lt
M360 Premium
Delfi Plius
Verslas Plius
LOGIN.LT
M360 Premium
Transliacijos
Laidos
Archyvas
24/7 kameros
Delfi TV
Naujausios
Transportas
Mano eurai
Bloomberg
M360
Energetika
NT
Nuomonės
Rinkos
Agro
Mokslas
Karjera
Auto
Būstas
Verslo požiūris
Login.lt
Krepšinis.lt
Futbolas
Tenisas
F-1
Auto ir motosportas
Kitos sporto šakos
Sporto pinigai
Lietuvos įžymybės
Užsienio žvaigždės
Kinas
Muzika
Įvairenybės
TV eteris
Gyvenimas
Kelionės
Maistas
Moterys
Šeima
Stilius
Grynas
Kultūra
Bored Panda
Letena
Kablys
Multimedija
Režimo bėgliai
Verslo požiūris
Sekant pinigus
Mergaitės taip nedaro
LOGIN konferencija
Receptų receptai
Sveikatos mitai
Daugiau šviesos
Studijos 2022
Atostogenas
Imuniteto gidas
Įveik erkes!
Kiekvienas gali
Orai
Horoskopai
Receptai
Kryžiažodžiai
Fotogalerijos
Temos
Užsakomasis turinys
TV programa
Valiutų kursai
Užsakomasis turinys
EKO lenktynės
Partnerio turinys
Premium
Vaikai
Moterys
Gyvenimas
Būstas
Kelionės
Stilius
Maistas
Agro
Daugiau
Karjera
Sveikata
Miestai
Naujienos
Auto
Vasara
Diplomas, kuris atveria duris
Renkamės elektros tiekėją
Atverstos kortos
Aktyvi bendruomenė
Maistas
Vilniuje – tikri Meksikos skoniai ir egzotiškos patirtys
Iš kartos į kartą: „Tramontina“ – gardaus maisto kokybės garantija
Lietuvos didikų virtuvė – ne prastesnė nei senosios Europos elito
Kokybiškesni ryžiai pirkinių krepšelyje keičia pigesnius: lietuviams vis svarbesnis produktų palankumas sveikatai
Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo proga L. Rimgailė namuose kviečia išbandyti netradicinį kugelio receptą
(3)
Delfi Plius
Rusnė Valatkaitė
Kaip apsaugoti maisto produktus nuo maistinių kandžių? Padės viena gudrybė
Delfi Plius
Rūta Lapė
Kasdienybės herojai. Žydiškos verslininko Lupshitzo pamokos lietuviams ir kas tas stimpankas
M360 Premium
Dovilė Jablonskaitė
Vieno puslapio ir pieštuko paslaptis: kodėl verta imti pavyzdį iš „Netflix“ ir „Amazon“?
Verslas Plius
Anuchit Nguyen
Lietuvių pamėgta atostogų kryptis atsisako ribojimų: nori privilioti daugiau turistų
Delfi Plius
Delfi Mokslas
Vėžį sukeliančių mikrobangų krosnelių baubas – praeityje, tačiau po naujausių tyrimų mokslininkai perspėja apie galingų mikrobangų žalą smegenims
Delfi Plius
Gidas Vytis
Populiariausio Vilniaus paplūdimio istorija: kodėl ežeras tokios spalvos ir ką reiškia legendos apie kryžiuočius dugne
(3)
Delfi Plius
Edgaras Savickas
Su Baltarusija visiškai sąsajas nutraukiantis „Audimas“ atlieka paskutinius veiksmus: gamykla stovi tuščia
Delfi Plius
Vytautas Bruveris, laida „Kaip pas žmones“, Virginija Spurytė
Tūpčiojimą prieš Rusiją įvertino buvęs Estijos prezidentas: siaubingai susimovėme
(10)
Delfi Plius
Edita Rouge
Egzotiškas interjeras namuose? Neprašausite, jei paisysite esminių taisyklių
Delfi Plius
Viktorija Dačinskaitė
Baisiausių dirvos kenkėjų trejetukas: šie būdai padės su jais atsisveikinti visiems laikams
Delfi Plius
„Nepatogūs klausimai“
Nepatogūs klausimai. Svečiuose – Gabrielė Malinauskaitė
Delfi Plius
Lauryna Vireliūnaitė
Grozevas įvardijo, koks žmogus galėtų ateiti po Putino: tai būtų pats baisiausias variantas
(10)
Ir kur šįkart vėlyvųjų pusryčių?
(1)
L. Rimgailė Vasario 16-osios proga kviečia prisiminti lietuvių istorinę virtuvę ir pasigaminti troškintą karką
Tobulėjantis lietuvių skonis: kokių netikėtų produktų ieško šių dienų turgaus pirkėjas?
PRANEŠA
Edukacinės laidos „Rinkis Sveikiau“ vedėjos rolėje sužibėjusi L. Rimgailė namuose kviečia pasigaminti tinginį be laktozės
receptas
Pasiilgusiems meksikietiško skonio: takai su keptu sūriu
(1)
Maža nuodėmė: azijietiški makaronais su krevetėmis ir daržovėmis
Rytietiškų skonių mėgėjams – tofu sūris su keptomis daržovėmis
Vištienos kulšelės pikantiškame medaus ir sojų padaže
Idėja pusryčiams: burnoje tirpstantis sviestinės tešlos kišas
Švenčių stalui - sveikuoliškas bananinis varškės tortas
(3)
Švenčių stalo puošmena – mielinės bandelės su saldžiu varškės įdaru
(1)
Pikantiški varškės keksiukai pagal Dovilę Filmanavičiūtę
(2)
PRANEŠA
Kūčių stalo karalienė – silkė: kokiu padažu gardinti ir kaip išsirinkti kokybiškiausią?
(1)
Jaukiems žiemos vakarams: Kalėdomis kvepiantis karštas šokoladas
Lietuviai vis dažniau dovanoja kavą: kiek jos saugu suvartoti per dieną?
(1)
PRANEŠA
Ieškantiems kisieliaus alternatyvų: išbandykite apelsinų ir spanguolių gėrimo receptą
(1)
Tobulas užkandis ne tik šventėms: varškės kamuoliukai su sūdyta lašiša pagal Orijų Gasanovą
Naujame restorane Vilniuje derinama tradicinė meksikietiška virtuvė ir šiuolaikinis kulinarinis menas
Lengvai paruošiami mėsos užkandžiai šventiniam stalui – nustebinsite ne tik skoniu, bet ir išvaizda
Tarsi močiutės keptos: purios mielinės bandelės su kopūstais ir šonine
Gausiam Kalėdų stalui – burnoje tiesiog tirpstanti jautiena su puria bulvių koše pagal Vylių Blauzdavičių
Katažina Zvonkuvienė pasidalino firminiu Kalėdų tinginio receptu - ypatingai skanu ir greitai pagaminama
Rolandas ir daržovės: meilė ne iš pirmo žvilgsnio
Itin minkšti, purūs ir tobulo skonio keksiukai su uogomis
Kalėdinis tinginys, kurio skonio tradicija perduodama iš kartos į kartą
Ypatingasis bulvių ir sūrio apkepas su grietinėle: skonio šedevras, kuris papuoš net ir švenčių stalą
Alfas Ivanauskas: „Visi eksperimentai kokybiškoje skardoje baigsis vienodai – sėkme“
Tinklaraštininkės šeimoje maisto tradicijos skaičiuoja jau ne vienerius metus
Puodų rinkinys – tai, į ką verta investuoti
(1)
Receptų knygą visai šeimai išleidusi maisto tinklaraštininkė dalinasi savo šeimos vakarienių sėkmės receptu
Garsus šefas įvertino Vilniuje duris atvėrusį restoraną „Olive Kitchen“
Naujiena Lietuvoje – šviežios kavos prenumerata vos už 1 eurą
(1)
Žemaitijos pasididžiavimas – kastinys: su kuo ir kokiomis progomis jį valgė senovės žemaičiai?
(2)
Kavos mylėtojai neabejingi ir augaliniam maistui
30-ojo gimtadienio šventę UAB „Daumantai LT“ skiria darbuotojams
Madinga „Cold Brew” jūsų kavos puodelyje
Mėgstantiems atrasti naujus skonius – „Blendtec“ smulkintuvas taps nepamainomu pagalbininku virtuvėje
Tikras britiškas skonis: lengvai pagaminami klasikiniai pusryčių ir vakarienės receptai
(1)
Netikėtas sūrio desertas grilyje: išbandykite gardų V. Blauzdavičiaus receptą
Specialistai papasakojo, kaip šviežią maistą išlaikyti bent 2-3 kartus ilgiau
(1)
70 metų ledus gaminantis „Klaipėdos pienas“: lietuviai vis dažniau gilinasi į produktų sudėtį
(1)
Kulinarinių knygų autorė Renata Ničajienė dalinasi, kaip kepsninėje kepti ne tik mėsą, žuvį, bet ir sezonines daržoves, uogas, vaisius
(1)
„Švyturys Bhouse“ sezono atidarymas – kaip derinti grilio patiekalus su alumi?
(3)
Vasaros skonis jūsų lėkštėje: šios salotos su grilyje kepta jautiena nepaliks abejingų
Žalioji vitaminų bomba: šios pikantiškos salotos nustebins savo skoniu
1
2
3
4
5