Vilnius 2°
Kaunas 0°
Klaipėda 0°
Šiauliai -2°
Panevėžys 0°
Alytus -1°
Nida 1°
Raseiniai -2°
Utena -1°
Mažeikiai -2°
Biržai -2°
Kėdainiai -1°
Kiti miestai
Horoskopai
Kalendorius
Paieška
Pranešti naujieną
LT
RU
EN
Kontaktai
Reklama
Delfi Plius
RU
Naujienos
Video
Verslas
Sportas
Veidai
Laisvalaikis
Projektai
Kita
Prenumeruoti
Covid-19
Naujausios
Skaitomiausios
Lietuvoje
Užsienyje
Kriminalai
Nuomonių ringas
Politiko akimis
Pilietis
Teisė
Sveikata
Tyrimai
Melo detektorius
Demaskuok
Medijos Karas Propaganda
Miestai
Vilnius
Kaunas
Klaipėda
Šiauliai
Panevėžys
Alytus
Marijampolė
Utena
Telšiai
Tauragė
Palanga
Delfi Plius Prenumerata
Delfi Plius
Verslas Plius
Login.lt
M360 Premium
Delfi Plius
Verslas Plius
LOGIN.LT
M360 Premium
Transliacijos
Laidos
Archyvas
24/7 kameros
Delfi TV
Naujausios
Transportas
Mano eurai
M360
Energetika
NT
Nuomonės
Rinkos
Agro
Mokslas
Karjera
Auto
Būstas
Verslo požiūris
Login.lt
Verslo Pulsas
Dakaras 2023
Krepšinis.lt
Futbolas
Sprintas
Tenisas
F-1
Auto ir motosportas
Kitos sporto šakos
Sporto pinigai
NKL Transliacijos
LMKL Transliacijos
Ryškūs veidai
Lietuvos įžymybės
Užsienio žvaigždės
Kinas
Muzika
Įvairenybės
TV eteris
Gyvenimas
Kelionės
Maistas
Moterys
Šeima
Stilius
Grynas
Kultūra
Letena
Kablys
Multimedija
Režimo bėgliai
Receptų receptai
Atostogenas
Investavimo akademija
Rusija. Blogio veidai
Tvari Lietuva
LOGIN 2023
Orai
Horoskopai
Kalendorius
Receptai
Kryžiažodžiai
Fotogalerijos
Temos
Užsakomasis turinys
TV programa
Valiutų kursai
Užsakomasis turinys
Naujos investicijos verslui
Velykų stalas
Meras be cirkų
Efektyviausi viešieji pirkimai 2022
Įkvėpti judėti
Judėk laisvai
Transporto inovacijų forumas
Premium
Šeima
Moterys
Gyvenimas
Daugiau
Būstas
Kelionės
Stilius
Maistas
Agro
Karjera
Sveikata
Miestai
Aktualijos
Auto
Vasara
Diplomas, kuris atveria duris
Renkamės elektros tiekėją
Vyrai
Atverstos kortos
Aktyvi bendruomenė
Maistas
Populiarioje Vilniaus vietoje – gurmaniško maisto parduotuvė „Mažoji Italija“
Nauja smaližių vieta Vilniuje: šio firminio deserto nerasite vitrinoje – gamins jums stebint
Užgavėnių valgiaraštyje populiariausi – blynai ir kakava
„Ogmios mieste“ įsikūrusi kepykla „Boka“ pristato dar vieną prancūzišką šedevrą – „Paris-Brest“
Skanu ir sveika: jūros dumblių suktinukas su daržovėmis
Sniego pilys
Valymas + intymus: namų tvarkytojos papasakojo, kaip atrodo jų darbas rusų oligarchų namuose
(3)
Bloomberg News
„Bloomberg“ šaltiniai: Kremlius koreguoja planus dėl Ukrainos
(2)
Fausta Marija Leščiauskaitė
Įtakingiausia Šiaurės Korėjos moteris: narkomanė, šaltumu bei negailestingumu pasižymėjusi jau nuo mažens
Britt Ernevein, delfi.ee
Vyro išpažintis: išbandžiau visus būdus, kaip pataisyti santykius, bet ji pasirinko meilužį iš Tinderio
Verslas Plius
Levas Kadikas, delfi.lv
Oligarcho likimas. Kaip Latvijos pilietis Avenas pakeliui į sėkmę pateko į sankcijų spąstus
M360
Jūratė Žuolytė
Kai krizės laukimas tampa kasdienybės dalimi: net jei kalbos lieka kalbomis, marketingo planus tenka keisti
Proposal registered to hold referendum on multiple citizenship next year
Politician faces voter bribery allegations
Economy minister sceptical about proposed real estate tax
Golden Cross of the Stage awards presented to theatre artists
The Economist
Mao aukos iki šiol nesugeba išsireikalauti teisingumo: papasakojo tiesą apie valymus ir kraujo praliejimą
(1)
Verslas Plius
Anuradha Raghu
Pasauliui gresia kepimo aliejaus trūkumas
„Ogmios mieste“ įsikūrusios „Boka“ kepyklos asortimente – populiarusis niujorkietiškas kruasanas
Gaivios Havajų salotos, idealiai tinkančios su vištiena, jautiena ar krevetėmis
Poke bowl'as – Havajų skoniai vos per keliolika minučių
„Augalingi“ receptai mėgstantiems tradicinius mėsiškus patiekalus
Lašišinių žuvų raudonieji ikrai – papasakojo, į ką atkreipti dėmesį perkant
155
Valgykite pilnavertiškus pusryčius – tai gali padėti net karjerai
Augalinės mitybos mėnuo įpusėjo: iššūkio dalyviai dalinasi savo atradimais
„Ogmios mieste“ tik ką duris atvėrusi kepykla „BOKA“ kviečia drauge švęsti angliavandenius!
125
Azijos dvelksmas „Ogmios mieste“ – kviečia susipažinti su skonių naujienomis
Sveikesni kalėdiniai sausainiai su „Alver Golden Chlorella®“
Į Alfo Ivanausko unikalų tvarumo renginį-vakarienę susirinko planetos ateičiai neabejingi žymūs Lietuvos žmonės ir kompanijos
Neslėpkite kepsninių žiemą – su „Big Green Egg“ galima grilinti visus metus
Anykščių restorane MIŠKE – sveikesnio maisto vėjai
Mėgstantys „Paulig“ kavą turėtų suklusti: už skonio slepiasi kur kas daugiau, nei tikėjotės
Sveikos mitybos dieną – sveikatai ir piniginei draugiški pasiūlymai virtuvės aristokratams
Nepamainomas pagalbininkas kiekvienoje namų virtuvėje
„Holigans“ šefas Jokūbas Jurgaitis pristato naują restorano koncepciją
Nauji Alfo Ivanausko iššūkiai sau ir šuniui Hariui: jis taps trumų medžiotoju!
Po darbų restorane D. Praspaliauskas skuba į namų virtuvę: „Buvimas čia suvienija – tai tarsi mūsų šeimos ritualas“
Cinamoninių bandelių diena: ar įveiksite 9 klausimus apie šį skanėstą?
(1)
Gimtadienį švenčianti „Domino‘s Pizza“: Nr. 1 pasaulyje pripažinta pica lietuviams turi gardžių naujienų
Tailando ir Indijos virtuvės gerbėjams - vienintelis toks restoranas Vilniuje
Prognozuojamas riešutų lietus: apdovanos kiekvieną
Lietuviai „užsikrėtė“ dizainerių kurtų taurių manija: labiausiai apsimoka įsigyti vasarą
„Mantinga“ rekordas: beveik po sumuštinį kiekvienam Lietuvos gyventojui
Viskas, ko reikia vasariškam ledinės kavos ritualui namuose
Kaip įsirengti tobulą lauko virtuvę
Vasaros eksperimentai kepsninėje: restorano „Lokys“ šefės kankorėžių sirupe marinuotos šernienos šašlyko receptas pagal dvariškas tradicijas
Lietuvių vasaros atradimas: sukūrė termodubenį, neleidžiantį nei atvėsti šašlykui, nei sušilti šaltibarščiams
Virtuvės aristokratai: kodėl gaminti maistą namuose Lietuvoje vėl tampa madingiau nei eiti į restoraną
Vilniuje – tikri Meksikos skoniai ir egzotiškos patirtys
Iš kartos į kartą: „Tramontina“ – gardaus maisto kokybės garantija
Lietuvos didikų virtuvė – ne prastesnė nei senosios Europos elito
Kokybiškesni ryžiai pirkinių krepšelyje keičia pigesnius: lietuviams vis svarbesnis produktų palankumas sveikatai
Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo proga L. Rimgailė namuose kviečia išbandyti netradicinį kugelio receptą
(3)
Ir kur šįkart vėlyvųjų pusryčių?
(1)
L. Rimgailė Vasario 16-osios proga kviečia prisiminti lietuvių istorinę virtuvę ir pasigaminti troškintą karką
Tobulėjantis lietuvių skonis: kokių netikėtų produktų ieško šių dienų turgaus pirkėjas?
PRANEŠA
Edukacinės laidos „Rinkis Sveikiau“ vedėjos rolėje sužibėjusi L. Rimgailė namuose kviečia pasigaminti tinginį be laktozės
receptas
Pasiilgusiems meksikietiško skonio: takai su keptu sūriu
(1)
Maža nuodėmė: azijietiški makaronais su krevetėmis ir daržovėmis
Rytietiškų skonių mėgėjams – tofu sūris su keptomis daržovėmis
Vištienos kulšelės pikantiškame medaus ir sojų padaže
Idėja pusryčiams: burnoje tirpstantis sviestinės tešlos kišas
Pikantiški varškės keksiukai pagal Dovilę Filmanavičiūtę
(2)
1
2
3
4
5