J. Aniston laikoma kultine aktore, kurios įvaizdžiu žavisi ne viena žiūrovų karta. Serialo „Draugai“ žvaigždė garsėja ne tik originaliu stiliumi, bet ir nepriekaištinga fizine forma ir spinduliuojančia jaunyste, todėl daugybė moterų ją laiko savo idealu. Bet kaip ji geba sustabdyti laiką? Viena iš sąlygų – mityba. Nekyla abejonių, kad tie, kuriems teko prisidėti prie „Draugų“ kūrimo, galėtų prisiminti ne tik smagių akimirkų iš filmavimo aikštelės, bet ir tuometinį J. Aniston racioną, rašo žurnalas „Marie Claire“.
Serialas "Draugai"

J. Aniston iš tiesų gali būti įkvėpimo šaltiniu. Užklausos, atitinkančios frazes „Aniston dieta“, „ką Aniston valgo kiekvieną dieną“ ir pan., ganėtinai dažnai pateikiamos interneto paieškų sistemose, o publikacijos apie tai, kokį patiekalą aktorė valgė ištisus 10 metų, kol filmavosi seriale, yra labai aktyviai skaitomos.
Serialas "Draugai"

NBC kanalu transliuotoje laidoje apsilankiusi filmavimo komanda dalijosi maloniais prisiminimais apie bendrą darbą. „Draugų“ gerbėjai žino, kad pagrindinių vaidmenų atlikėjos bičiuliavosi ne tiktai ekrane, bet ir gyvenime. Nenuostabu, kad jos dažnai kartu pietaudavo, be to, ir Courteney Cox, ir Lisa Kudrow, taip pat ilgai idealią fizinę formą sugebėjusios išlaikyti aktorės, užsisakydavo tą patį, ką J. Antiston. Tai buvo patiekalas, kurį visos valgydavo kiekvieną filmavimo dieną.

Turbūt nesunku įtarti, kad patiekalas, kurį pasaulinio garso žvaigždės renkasi kasdien, turėtų būti ne tik maistingas ir ne per daug kaloringas, bet ir tikrai gardus. Su juo gaunamos medžiagos – baltymai, riebalai ir angliavandeniai – turi būti subalansuotos, be to, maistas turi turėti pakankamai ląstelienos.
Serialas "Draugai"

Tad kokiam maistui teikė pirmenybę aktorių trio? Serialo gerbėjai, sužinoję to patiekalo receptą, įtraukė jį į savo valgiaraštį ir gana greitai galėjo pasidžiaugi puikiu rezultatu – pageidaujamus standartus atitinkančiomis kūno linijomis.
Serialas "Draugai"

Stebuklingasis patiekalas iš J. Aniston meniu yra salotos. Į jas dedama agurkų, petražolių, mėtų, avinžirnių, fetos ir raudonųjų svogūnų. Jei norisi, salotas galima papildyti vištų krūtinėlių gabaliukais: jie turėtų suteikti užtektinai energijos, jei dieną nusimato daug veiklos.
Aniston salotos

Reikės:

2 agurkų (supjaustytų kubeliais),
400 g konservuotų avinžirnių (nuplautų ir nudžiovintų),
1 puodelio bulguro,
1/2 puodelio supjaustytos fetos,
1/2 puodelio išlukštentų pistacijų,
1/4 puodelio susmulkintų raudonųjų svogūnų,
2 šaukštų susmulkintų šviežių petražolių,
1 šaukšto susmulkintų šviežių mėtų.

Gaminimo eiga

* Užkaiskite 2 stiklines vandens. Kai jis užvirs, suberkite 1 puodelį bulguro ir sumažinkite kaitrą iki visai silpnos. Puodą uždenkite dangčiu ir leiskite kruopoms kunkuliuoti maždaug 20 minučių arba kol susigers visas vanduo. Būsimą košę kas 5 minutes būtina pamaišyti.

* Palaukite, kol bulguras atauš iki kambario temperatūros: tam prireiks ne mažiau kaip 20 minučių.

* Didokame dubenyje sumaišykite kubeliais supjaustytus agurkus, atvėsusį bulgurą, avinžirnius, pistacijas, raudonuosius svogūnus, petražoles, mėtas ir fetą. Visus ingredientus kruopščiai permaišykite, kad salotos būtų vientisos konsistencijos.

* Salotas galima valgyti iš karto, bet jei iki pietų dar liko laiko, suberkite jas į uždengiamą indą ir padėkite į šaldytuvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)