Salotas paruošite vos per 10 minučių.

2 porcijoms reikės:

pusės vidutinio dydžio cukinijos
8–10 pievagrybių
20 vidutinio dydžio vynuogių (be sėklų)
100 g burokėlių lapų
4 šaukštų graikiško jogurto
150 g brie sūrio
kanapių druskos (galima ir žiupsnelį paprastosios)
raudonųjų maltų pipirų

Gaminimas:

Cukiniją supjaustykite griežinėliais, pievagrybius nulupkite ir perpjaukite pusiau.

Įkaitinkite keptuvę ir sausoje keptuvėje aukštoje temperatūroje pakepkite pievagrybius iki geltonumo.

Pakepinkite cukinijas iki tol, kol suminkštės (tai užtrunka labai neilgai).

Brie sūrį supjaustykite kubeliais.

Į salotines sudėkite burokėlių lapus, vynuoges, grybus, cukinijas, apšlakstykite jogurtu ir įberkite kanapių druskos bei pipirų.