salotos

622 straipsnių

Salotos – šaltasis užkandis, kurio pagrindą sudaro įvairios smulkintos daržovės arba vaisiai.

Salotos su lašiša visada pasiteisina. Jei laukiate svečių, galite būti garantuotas, kad retas kas jų atsisakys. Juolab, kad salotos su lašiša teigiamai veikia sveikatą. Tokios salotos su lašiša papuoš ir šventinį stalą.

Knyga „Kaip nenumirti“, leidykla „Kitos knygos"

Popajus buvo teisus girdamasis, kad jam niekada nepritrūksta jėgų pasiekti pergalę, nes valgo špinatus. Tamsiai žalios spalvos lapinės daržovės yra sveika – tai naudingiausias maistas pasaulyje. Kaip būdinga visaverčiam maistui, iš jų gaunamai vienai kalorijai tenka didžiausias maisto ...

Morkų salotos – daugelio pamėgtas receptas.Maisto tinklaraščio „Kūmutės virtuvė“ autorė Renata Šniolienė yra išbandžiusi ne vieną receptą iš interneto platybių ir dalijasi labiausiai patikusiu deriniu. R. Šniolienei itin patiko svogūno apkepimas aliejuje, tai morkų salotoms suteikia nepakartojamą po...

Šitaip paruoštas salotas su lydeka drąsiai dėkite ir ant šventinio stalo. Salotų gaiva, kremo švelnumas ir malonaus skonio žuvis – tobulas derinys. Tokį patiekalą galima patiekti ir per pietus, ir vakarienei. Pabaigoje apibarstykite skrudintomis saulėgrąžomis.

Roma Macijauskaitė

Kalėdiniam stalui – naujos tinklaraščio „Maisto mėgėja“ autorės Kristinos Naturjevienės idėjos. Nuo šaltų užkandžių, mišrainių iki trijų karštų patiekalų ir torto. Tekste rasite šiuos receptus: liežuvio salotos, salotos su krabų lazdelėmis, pikantiška mišrainė, lašišos ir karamelizuotų svogūnų užtep...