Susituokusių porų bučiniai... džiūsta

 (13)
Nesu prisiekusi bučiuoklė, tačiau britų atliktas tyrimas apie bučinių perspektyvą ilgus metus trunkančiuose santykiuose mane gąsdina...
© Shutterstock nuotr.

Kas penkta susituokusi britų pora bučiuojasi (tai ką jau kalbėti apie gilesnį kontaktą...) kas antrą savaitę. O 40 procentų sutuoktinių (kai galiausiai prisiruošia susiliesti lūpomis) tikina, kad jų bučiniai netrunka nė 5 sekundžių. Tik 5 procentai vyresnių negu 45 metai žmonių išspaudžia daugiau negu 30 bučinių per savaitę...
Jei bučiuotis norisi tik kas antrą savaitę, tuomet gal nereikia vargintis - užtenka ir oro bučinio? Taip ir norisi visiems priminti apie bučinių reikšmę tiek kūdikio vystymuisi, tiek mūsų imunitetui, tiek raukšlių patempimui, tiek streso mažinimui...
Taigi, išgąsdinta tokių apklausų rezultatų pateiksiu dar šiek tiek bučinių statistikos:
- Apie 66 procentai žmonių bučiuodamiesi užsimerkia.
- Apklausos rodo, kad prieš ištekėdama statistinė amerikietė pabučiuoja apie 80 vyrų.
- Lūpų jautrumas yra 200 didesnis negu pirštų.
- Nežinau, kaip tai apskaičiuota, bet vyrai, kurie prieš išeidami į darbą pabučiuoja žmoną, gyvena 5 metais ilgiau negu tie, kurie tik užtrenkia duris, be to, pastarieji yra labiau linkę padaryti avariją.
- Nors daug kas mano, kad eskimai bučiuojasi pasitrindami nosies galiukais, iš tikrųjų abu partneriai iš pradžių giliai įkvėpia, po to susigaludžia šiek tiek pravertomis burnomis ir iškvepia vienas kitam į burną. Pasidalinę atodūsiu nosimis kelioms minutėms priglunda vienas kitam prie skruostų.
- Vieši bučiniai netoleruojami Japonijoje, Korėjoje, Kinijoje, Taivane bei Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Skanios

Mokslininkas patvirtino – vyro neištikimybė simbolizuoja meilę žmonai (161)

Mokslininkas griauna mitą, kad neištikimybė yra blogis ir poros santykius šaldantis reiškinys.

Patiks net vyrams! Lengvai paruošiami lęšių burgeriai (3)

Šio patiekalo receptas maloniai nustebino ne tik mane, bet ir šeimos vyrus, kurie mėsą tikrai mėgsta. Tikrai pakankamai greitas ir paprastas receptas.

Kaip sunokinti avokadą per 10-15 minučių? (16)

Ruošiate meksikietišką vakarienę ar pakvietėte draugus sušiui, tačiau parduotuvėje radote tik pusžalius avokadus? Ne bėda.

Bulviniai blynai, kurie atbaidys visas ligas (29)

Šie blynai su didele doze česnako. Ši maža prieskoninė daržovė ne tik atbaidys visus virusus, bet ir siunčia sotumo signalus smegenims, taip sumažindama alkio jausmą.

Savaitgalio pietums - sultingi naminiai kibinai (33)

Labai senai gaminau šį patiekalą. Turiu netgi keletą receptų, bet darau pagal vieną. Jis man geriausias, niekada nenuvilia, visada žinau, kad kibinai gerai iškeps ir bus skanūs. Nulis rizikos.

5 skanūs ir maistingi receptai su avokadais (4)

Kokia avokadų nauda? Tai aukščiausios kokybės baltymų, geriausių riebalų ir maistingiausių angliavandenių šaltinis. Be to, šis vaisiaus - veiksminga priemonė kovoje su bloguoju cholesteroliu, skatinanti jį pasišalinti iš kraujo.

Efektingos detoksikacinės sriubos norinčioms sulieknėti (8)

Šios sriubos - tikra atgaiva skrandžiui po šventinio mišrainių maratono. Jas labai lengva paruošti, o be to jos labai skanios. Receptuose nurodyto kiekio užteks 2-3 dienoms, todėl jei atsispirsite tortams, kumpiams ir kitiems riebiems patiekalams, valgydamos šią sriubą tikrai numesite ne vieną kilogramą.

Subtilybės, kurias turi žinoti kiekvienas perkantis putojantį vyną (2)

Prancūziškas šampanas dažniausiai pirmauja putojančiųjų pasaulyje, tačiau nederėtų pamiršti ir Ispanijoje gaminamo cava, o Italijoje – vis labiau populiarėjančio prosecco.

Kaip gražiai patiekti silkę + 2 receptai (3)

Ieškote idėjų kaip originaliai ant šventinio stalo patiekti patiekalus su silke? Dalinamės skaniai ir gražiai atrodančiomis idėjomis.

Tokio skonio niekur nerasite: 4 burnoje tirpstantys salotų receptai, kurie papuoš jūsų stalą (3)

Jau sugalvojai, kokiais patiekalais papuoši žiemos švenčių stalą? Jei ne, siūlome išbandyti naujų ir skanių salotų receptų.

Dieviško skonio dietiniai sausainiai, kurie nudžiugins visus lieknėjančius (11)

Ką valgyti, kad nesustorėtum? Šį klausimą sau užduoda kiekviena moteris, ypač kalbant apie kepinius.

Mišrainė, be kurios neįsivaizduojamos šios šventės – privalote tai paragauti! (3)

Šios ryžių ir kepenėlių salotos yra turbūt vienas tų patiekalų, kurie tiesiog privalo būti ant jūsų šventinio stalo pasitinkant Ugningojo Gaidžio metus!

Šios salotos – milijoną kartų skaniau už „Silkę pataluose“ (29)

Jei manėte, kad „Silkė pataluose“ yra mišrainių karalienė, turime nuvilti. Populiarias salotas nukarūnavo šis receptas.

Lietuvių skonis kinta: jau nori ryklienos ir fontane plaukiojančių omarų

Keturių restoranų virtuvės šefas Montvydas Kazlauskas prieš prieš naujo restorano atidarymo šventę sutiko papasakoti apie besikeičiantį lietuvių skonį.

Patarimai, kaip išvengti duonos pelėsio namuose (1)

Dėl rudeninio oro ir jame tvyrančių bakterijų, dažnas namuose susiduria su nemalonia problema – supelijusia duona. Rudens drėgmė ir šildomos patalpos sukuria palankesnes sąlygas pelėsiui veistis ir plisti. Duonos ekspertas Tadas Aleknavičius pataria, kaip tinkamai laikyti duonos gaminius, kad šie nepelytų ir ilgiau išliktų švieži.