Netradiciniai 46 metų moters metodai apima emocinę paramą, nuo vienos iki trijų valandų trukmės sesijas, kurių metu ji duoda patarimus, ir sekso pamokas klientams, kad šieįgytų daugiau praktikos.

Olivia teigia, kad savo sekso terapija išgelbėjo šimtus santuokų, ir pridūrė, kad „nesąžininga“ moterims ištekėti ir nesirūpinti savo vyrų seksualiniais poreikiais.

Bentley, kuri save vadina „veterane“, turinčia 15 metų patirtį, kartais teikia vyro ir žmonos paslaugas kartu, bet taip pat priima vyrus atskirai, nes kai kuriems iš jų žmona suteikė leidimą tokiai „terapijai“.

Be to, kaip paslaugų paketo dalį mokytoja taip pat teikia fitneso ir mitybos patarimus, padėdama vyrams pasiekti geriausią seksą savo gyvenime, skatindama juos įgauti gerą formą.

Vienas iš svarbiausių Olivijos patarimų antsvorio turintiems vyrams – sulieknėti, nes nutukimas gali riboti kraujotaką ir sukelti erekcijos sutrikimų.

Jos paslaugos ganėtinai populiarios: dabar ji priima iki 10 vyrų per savaitę ir per metus uždirba 500 000 dolerių.

Olivia Bentley

„Aš gelbėju santuokas. Tai, ką darau, visiškai keičia gyvenimą.

Poros, kurios dalyvauja pas mane vykstančiuose užsiėmimuose, yra pačios šauniausios pasaulyje, nes supranta seksualumo svarbą savo santykiuose kaip sveikos santuokos išlaikymo dalį.

Kai kurios moterys sako: „Aš ne visada noriu dalyvauti, bet noriu žinoti, kas tu esi, noriu tau pritarti ir leisti jam ateiti pas tave“, - teigia moteris.

Taip pat yra porų, kurios savo vyrams suteikia leidimą – žmonos iš esmės užsako jos paslaugas.

Olivia yra prašiusi žmonų pademonstruoti seksualinius veiksmus su savo vyrais, tačiau jai taip pat patinka „fiziškai bendrauti su dauguma žmonių“, kuriuos ji mato.

„Žinau, kad yra daug santykių be sekso ir daug nelaimingų vyrų.

Vyrai ateina pas mane ir sako: „Aš tiesiog noriu jaustis gyvas ir laimingas, nes mano santykiai nėra labai laimingi, o aš tik išmokau, kaip apsikabinti. Labai smagu, kai ateina poros, kurios aktyviai dirba kartu, o tai labai svarbu“, – pridūrė sekso terapeutė.

Olivia Bentley

Pasak Olivijos, moteris negali ištekėjusi prarasti susidomėjimą intymumu, kuo dažnai skundžiasi jos klientai vyrai.

„Tai nesąžininga, bet aš nuolat tai matau“, – pridūrė ji. „Jų yra daugybė ir jie nėra labai laimingi“.

Olivia neturi jokios oficialios sekso terapijos kvalifikacijos, bet sako, kad žinių įgijo iš švietimo magistro diplomo ir sekso darbo patirties.

„Žmonės paprastai nervinasi, todėl turiu atlikti savo darbą taip, kad jie jaustųsi kuo patogiau ir jiems būtų lengviau, esu tarsi gidė“, – sakė ji.

„Visada noriu, kad moteris jaustųsi labiau pasitikinti savimi ir patogiai. Visada esu už tai, kad vyrai būtų švelnūs fiziškai ir emociškai su savo žmona. Jei ji jaučiasi labai gerai, tuomet nuotaika pakyla, mes gerai praleidžiame laiką ir vyras būna labai dėkingas už šią patirtį“, – įsitikinusi sekso terapeutė.