Daugybė žmonių juokiasi iš sekso memų internete, beveik visi esame girdėję gėdingų istorijų apie draugų ir draugių intymią patirtį, o seksas apskritai yra veikla, kurioje gali nutikti bet kas (pačiu netinkamiausiu metu).

Vis dėlto lovoje geriausia juoktis atsargiai, net jei manote, kad laikas tinkamas, arba jei juokiatės, nes jaudinatės, skelbia portalas Marieclaire.

Žinoma, dauguma mūsų šiandienos straipsnyje aptartų rekomendacijų yra aktualios santykių pradžioje, tačiau pašaipos ir sarkastiški komentarai gali įskaudinti net ir tą, su kuriuo kartu esate jau seniai.

Fiziologiniai partnerio bruožai

Galbūt pastebėjote, kad jūsų partneris turi juokingą, jūsų manymu, kojų išlinkimą arba kad jos apaugusios plaukais tik iš vienos pusės, o strazdanos ant kūno savo forma primena Betmeno ženklą – gamta turi linksmų idėjų apie normos variantus, tačiau fiziologinių ypatybių aptarimo momentas yra toks subtilus, kad geriau savo pastebėjimus pasilikti sau ir nesidalyti atradimais su partneriu sekso metu.

Juolab kad jis greičiausiai žino apie šiuos ypatumus ir tikriausiai dėl jų labai gėdijasi.

Keisti garsai

Seksas – tai garsų karalystė, o kai kurie iš jų skamba juokingai.

Idealiu atveju turėtume būti taip įsitraukę į procesą, kad jokie garsai neturėtų mūsų blaškyti, tačiau realybėje būna kitaip – kartais galime būti tokie sutrikę, kad norisi juoktis, kad sušvelnintume akimirką.

Tačiau to nedarykite – pirma, ne tik jūs turite ausis, jūsų partneris taip pat viską puikiai girdi ir tikriausiai jaučiasi sutrikęs, o antra – neatitraukite dėmesio nuo proceso, todėl jis bus daug įdomesnis, o gėdos jausmas, dėl kurio nerimavote, bus greičiau pamirštas.

Be to, Jūsų partneris orgazmo metu gali skleisti juokingus garsus – atminkite, kad tuo metu jis yra maksimaliai atviras ir bejėgis, todėl verta prisiminti taktiškumo jausmą (be to, Jūs pats galite nežinoti, kokius garsus skleidžiate kulminacijos metu, todėl pasistenkite šį procesą suvokti kaip kažką natūralaus ir visiškai normalaus).

Lytinio akto trukmė

Vienas didžiausių vyrų skaudulių. Net jei jūsų pirmasis intymus santykis truko mažiau nei minutę – juokauti apie tai, erzinti partnerį ir piktdžiugiškai komentuoti situaciją nebūtina.

Jis jaudinosi ir nervinosi (kaip ir jūs) ir tikrai pasitaisys arba bent jau labai stengsis pasitaisyti – svarbiausia neakcentuoti problemos.

Žinoma, jei tai kartojasi nuolat, reikėtų pagalvoti apie apsilankymą pas specialistą, tačiau ir šiuo atveju verta šį klausimą aptarti subtiliai.

Priešingoje situacijoje, kai seksas trunka per ilgai, taip pat nėra nieko juokingo – šiuo atveju verta tiesiai pasakyti, kad esate pavargęs, ir pasiūlyti alternatyvių problemos sprendimo būdų.

Nė vienas iš mūsų nėra apsaugotas nuo staigaus poreikio nueiti į tualetą, nuo laukinio čiaudulio priepuolio, sumišusio su sloga, ar nuo bet ko kito, kas gali nutikti pačiu netinkamiausiu momentu.
Jei atsitiko kas nors tokio, dėl ko norisi kristi pro šalį ir daugiau niekada nebepamatyti savo partnerio, o vienintelė tinkama reakcija atrodo nervingo juoko priepuolis, pabandykite tiesiog paleisti situaciją ir apsimesti, kad nieko neįvyko.

Tikėtina, kad aistros priepuolio apimtas jūsų mylimasis net nepastebėjo sutrikimo, o jei ir pastebėjo, vėliau galėsite kartu iš to pasijuokti.

Tas pats galioja ir tomis akimirkomis, kai į keblią situaciją patenka jūsų partneris.

Seksualinės fantazijos

Kiekvieno žmogaus intymus gyvenimas yra kupinas fantazijų, o kartais jūsų partneriui (kaip ir jums) gali prireikti ko nors netikėto ar net juokingo paprašyti, kad patirtų malonumą.

Pavyzdžiui, pakrapštyti jam kelį emocingiausiu momentu.

Arba jis staiga pradės garsiai vardyti visus „Marvel“ visatos herojus, kad šiek tiek atitolintumėte finalą.

Žinoma, yra ir egzotiškesnių variantų, bet tą minutę, kai tai nutinka – ir, žinoma, jei tai nėra kažkas, kas jus įžeidžia, žemina ar yra jums visiškai nepriimtina, – neverta apie tai diskutuoti ar juoktis.

Galite sutikti arba atsisakyti, o tada daryti išvadas.

Veido išraiškos

Kalbant apie kuriozines situacijas sekso metu, neįmanoma nepaminėti veido išraiškos orgazmo metu – malonumo viršūnėje ji atrodo labai keistai visiems be išimties.

Kad netyčia nesusijuoktumėte, geriau tiesiog nežiūrėti – užmerkite akis ir visiškai atsiduokite šiam procesui.