Tačiau bėgant metams moterys nustoja teikti tiek daug reikšmės vyriškio išvaizdai ir pradeda kreipti dėmesį į šias žemiau išvardintas savybes, dėl kurių vyras tinka rimtiems ir ilgalaikiams santykiams:

Nuoseklus ir patikimas

Dabar pačia seksualiausia vyro savybe tampa jo patikimumas. Praėjo tie laikai, kai nežinojai, ar jis tau paskambins antrą kartą, ir kas apskritai tarp jūsų vyksta. Tikras vyras kalbės tai, ką galvoja ir pagrįs savo žodžius veiksmais.

Nemaitina tavęs melu

Nieko sudėtingo, tačiau tokį vyrą šiais laikais vis sunkiau surasti. Tikriausiai teko sutikti gyvenime bent vieną patologinį melagį, todėl dabar svarbu surasti tą, kuris kalba tiesą. Niekas nenori gaišti laiko susitikimams su serijiniais apgavikais, kad ir kokie puikūs jie atrodytų.

Rado savo vietą gyvenime

Kai tau 18 metų ir priešakyje turi daug laiko, nėra baisu sutikti linksmą vyruką, kuris apie nieką rimtai negalvoja. Bet kai tau arčiau 30-ies, o jis vis dar nežino, ką daryti su savo gyvenimu, tai jau pakankamai keista situacija. Susirasti vyrą, kuris žino, ko nori, pasiekia savo tikslus ir be viso kito yra dar ir linksmas – štai ko tau reikia tokiame amžiuje.

Santykiuose nori to paties kaip ir tu

Nors sakoma, kad priešingybės traukia, turite turėti bendrų vertybių ir prioritetų, kitaip nieko neišeis. Kai tau jau gerokai virš 20, tu jau žinai, kas esi ir ko nori, ir žinai, ko nori iš savo partnerio. Skirtingi interesai – normalu, svarbiausia, kad būtų panašios vertybės.

Niekada neišduos – jei kils noras išeiti pas kitą, jis prieš tai išsiskirs su tavimi

Būdama jauna, galėjai pražiopsoti pavojingus simptomus ar netgi atleisti už neištikimybę. Tapusi vyresne ir išmintingesne, ieškai to, kuris niekada to nepadarytų, o jei padarytų – iškart jį paliktum.

Moka nuoširdžiai pasikalbėti

Jei renkiesi vyrą, su kuriuo nori praleisti visą gyvenimą, tu žymiai mažiau galvoji apie jo pilvo presą ir kur kas daugiau – apie tai, kad jis mokėtų palaikyti tave teisingais žodžiais. Protas – tai labai seksualu, o vyras, kuris motyvuoja tave tapti geresne – apskritai sukrečiantis dalykas.

Pakankamai subrendęs, kad galėtų eiti į kompromisus

Santykiuose kompromisas – raktas į sėkmę. Labai svarbu, kad partneriai žengtų vienas kito linkui. Jei sutikai vyrą, kuris yra pasirengęs žiūrėti tavo serialą dėl to, kad tu drauge su juo žiūrėjai jo krepšinį – tu laimėjai pagrindinį prizą.

Gerbia tavo šeimą ir draugus

Jei draugauji su vyriškiu, kuris negali būti mandagus su tavo artimaisiais, jam ne vieta tavo gyvenime. Pagarbos rodymas ir sutarimas su vienas kito draugais bei šeima – brandžių, sveikų santykių ženklas.