uogienė

Motinystė be pagražinimų: ką daryti, kai ima „važiuoti stogas“?  (20)
2016 m. gegužės 29 d. 10:26
Nors motinystė – vienas nuostabiausių dalykų gyvenime, ji pareikalauja jėgų ir išmanymo, nešykšti iššūkių.
Nustebsite, kas bus, jei visą vasarą kasdien suvalgysite po porciją ledų  (67)
2016 m. gegužės 29 d. 09:37
Ledai – bene populiariausias vasaros pirkinys, be kurio sunku ištverti kaitrią dieną. Tačiau jei jais piktnaudžiausite, sezono pabaigoje užlipę ant...
Ekspertas rekomendavo uogas, padedančias atsikratyti daug svorio  (9)
2016 m. gegužės 18 d. 07:01
Šilkmedžio uogos itin saldžios, labai sveikos ir tinkamos diabetikams, LRT RADIJUI sako...
Apsinuodijimai maistu kariuomenėje: kodėl tai kartojasi ir kas dėl to kaltas?  (215)
2016 m. gegužės 17 d. 18:50
Po tragiškos šauktinio Martyno Jurkaus mirties karo medikai Rukloje įsikūrusiame...
SKANUMĖLIS: neįprastas gardumynas iš rabarbarų ir apelsinų  (9)
2016 m. gegužės 15 d. 00:05
Jei svarstote, kur panaudoti rabarbarų derlių, siūlome pasinaudoti mamos Renatos išbandytu receptu.
Tobulai skanus plokštainis su vyšnių uogiene  (3)
2016 m. gegužės 14 d. 00:00
Keptos kriaušės su pelėsiniu sūriu
2016 m. gegužės 12 d. 10:07
Sūnų dėl stiklainio uogienės nužudžiusi motina už grotų praleis 16 metų  (27)
2016 m. gegužės 10 d. 19:22
Latvijoje įsigaliojo teismo nutartis, pagal kurią savo mažametį sūnų nužudžiusi...
Tikras NAPOLEONAS pradedantiesiems  (2)
2016 m. gegužės 8 d. 09:17
A. Užkalnis. 15 tikro vyro bruožų  (731)
2016 m. gegužės 6 d. 17:57
Pakalbėkime šiandien apie tikrus vyrus. Tuos tikriausius, kuriuos vadina „mačo“.
AUKSINIS RECEPTAS: nuo šiol blynus kepsite tik taip  (6)
2016 m. gegužės 6 d. 12:34
Purūs blynai - pusryčiams, faršu įdaryti blynai pietums, ar su uogiene - vakarienei. Šis patiekalas niekada neatsibosta. Tačiau kai išbandžiau šį purių...
10 nuodingų maisto produktų, kuriuos labai plačiai naudojame  (34)
2016 m. gegužės 6 d. 12:00
Dažnai girdime, kad tas ar kitas maistas yra nuodingas. Žinoma, bet kurių medžiagų...
Šaldyti, konservuoti ar džiovinti: kaip išsaugomos vertingiausios medžiagos?  (3)
2016 m. gegužės 5 d. 12:37
Visame pasaulyje besikeičiant mitybos tendencijoms ir su jomis susijusioms maisto...
Trapūs sausainiai su džemu  (1)
2016 m. gegužės 5 d. 00:15
Nepaprasto trapumo sausainiai! Nesitikėjau, kad iš tokio paprasto recepto išeis tokie...
L. Kasčiūnas. Maisto kainos: ką galima būtų padaryti?  (65)
2016 m. gegužės 3 d. 07:54
Kas teisūs: tie, kurie sako, kad maisto kainos Lietuvoje yra pasiekusios protu nesuvokiamas aukštumas, ar skeptikai, tikinantys, kad be pagrindo pučiamas...
40 kg atsikračiusi Elžbieta: ko reikia norint sulieknėti  (11)
2016 m. balandžio 29 d. 00:10
Kai pro kavinės duris, kalbėdama telefonu, įžengia profesionali konditerė Elžbieta...
Švediški mėsos KUKULIAI  (6)
2016 m. balandžio 20 d. 08:57
NAMINIS graikiško jogurto sūris  (2)
2016 m. balandžio 18 d. 10:10
Svarbiausia, nenaudokite mažo riebumo produktų. Pienas turi būti riebus, grietinė taip pat.
Nežino, ko griebtis: iš visų buto kampų pradėjo lįsti nekviesti gyviai  (49)
2016 m. balandžio 16 d. 10:12
Į GRYNAS.lt redakciją kreipėsi skaitytoja, kuri papasakojo savo problemą – pavasarį Vilniaus senamiestyje esantį butą užplūdo skruzdės . Moteris klausė,...
Bulviniai blynai su varške  (5)
2016 m. balandžio 16 d. 09:45
Kai jau nebežinome ką gaminti valgyti, visuomet galima prisiminti puikiuosius bulvinius blynus...
3 patiekalai, kurie patiks net ir išrankiausiems vaikams
2016 m. balandžio 16 d. 00:00
Maisto ruošimas kartais gali atrodyti kaip nuobodžios rutinos dalis, bet tik ne tada, jei...
Mokslas namuose: kaip idealiai lygiai perpjauti peiliu stiklainį
2016 m. balandžio 13 d. 16:08
Kinematografininkas iš Moldavijos demonstruoja įdomų bandymą: jis perpjauna stiklainį...
Kaip žuvienę verda pajūrio gyventojai
2016 m. balandžio 8 d. 12:07
Jau rytoj Rusnės gyventojai ir būriai poilsiautojų švęs svarbiausią salos pavasario...
Liežuvį galima praryti: Nutella ir varškės pyragas  (5)
2016 m. balandžio 8 d. 07:05
Apmąstant kelias reikšmingas šventes, gimė mintis apjungti du pyragų receptus. Pirmasis žavingas tuo, kad gaminamas iš 2 ingredientų – Nutellos ir...
Kepti varškėtukai
2016 m. balandžio 4 d. 00:15
Kelias dienas praleidau kaime, į namus grįžau pilnais maišais įvairių gėrybių. Naminė varškė, sviestas, kiaušiniai, kitos gėrybės.
Velykiniai desertai, kurie sužavės mažuosius
2016 m. kovo 25 d. 09:46
Šv. Velykos – didelė pramoga ir mažiesiems, kurie nekantriai laukia Velykų bobutės,...
V. Povilionienė: švenčių neįsivaizduoju be šeimos  (28)
2016 m. kovo 25 d. 00:10
Kai per šventes vėlyviems pusryčiams į namus suguža lietuvių liaudies dainininkės...
10 faktų ir 3 receptai, kurie privers įsimylėti čija sėklas  (10)
2016 m. kovo 24 d. 09:51
Ispaniškojo šalavijo sėklos, plačiau žinomos kaip čija (angl. chia) sėklos Pietų ir...