Šiam patiekalui siūlome naudoti marinatą, kuris praplės jūsų skonių paletę. Kaip jį pasigaminti, žiūrėkite ČIA.

Burokėlių užkandis su gervuogėmis ir ožkos sūriu

Reikės:

  • 60 g karvės pieno sūrio kremo
  • 15 g citrinos sulčių
  • 60 g virto buroko
  • 20 g gervuogių arba aviečių
  • 40 g ožkos sūrio
  • 10 g krapų/ petražolių aliejus
  • 15 g daržovių marinato
  • akmens druskos
  • šlakelio aliejaus (pasirinktinai)
  • „Tellicherry“ pipirų

Gaminimas:

  1. Išverdame ir nulupame buroką. Supjaustome jį plonais apskritimais. Iš gautų apskritimų apvalia formele išspaudžiame lygius apskritimus ir apšlakstome marinatu prie burokėlių užkandžio.
  2. Minkštą karvės sūrį sumaišome su citrinos sultimis ir druska.
  3. Ožkos sūrį sulaužome į smulkius gabaliukus.
  4. Trintuvu suplakame aliejų su petražolėmis ir krapais iki žalios aliejaus spalvos ir perkošiame.
  5. Sudedame į lėkštę minkštą karvės sūrį, tvarkingai sudėliojame burokėlio rutuliukus. Laužytą ožkos sūrį ir gervuoges sudėliojame tarp burokėlių, apšlakstome žolelių aliejumi ir marinatu.
  6. Galime puošti kiškio kopūstais arba įvairiais daigais.
Virtuvės šefas Jevgenijus Volkovas

Skanaus!

Užsakymo nr.: PT_78785677