virtuvės šefas


Restoraną ant ratų uždaręs lietuvis: išgyventi praktiškai neįmanoma  (101)
2017 m. balandžio 26 d. 08:00
Mobilieji maisto furgonai pastaraisiais metais steigiasi kaip ant mielių. Verslininkai, transporto priemonėse gaminantys ir pardavinėjantis maisto patiekalus,...
Karalienės Elžbietos II mityba toli gražu neprimena karališkos  (42)
2017 m. balandžio 23 d. 09:28
Karalienė Elžbieta II nėra labai išranki maistui ir jos racionas tikrai nėra ypatingas ir rafinuotas, teigia užsienio naujienų portalas Metro.co.uk. Jos...
Tradicinės Cezario salotos  (3)
2017 m. balandžio 23 d. 00:00
Cezario salotos pažįstamos daugeliui, tačiau, ar žinote, kokia yra šių salotų...
Vilniaus restobare - specialiai prie A. Valentaitės priderintas patiekalas: tai tinka tik ypatingiems žmonėms  (25)
2017 m. balandžio 20 d. 12:15
Garsenybių pamėgtas Vilniaus restobaras „Wall Street Avenue“ dažnai stebina...
Kodėl vienas po kito užsidaro Vilniaus restoranai  (224)
2017 m. balandžio 18 d. 19:51
Dalies restoranų, vienas po kito atsidarinėjančių Lietuvos didmiesčiuose, ypač...
Didmiesčių restoranams prognozuoja juodus laikus  (25)
2017 m. balandžio 17 d. 21:01
Dalies restoranų, vienas po kito atsidarinėjančių Lietuvos didmiesčiuose, ypač sostinėje, dar šiemet gali laukti sunkūs laikai: mūsų rinkai jų per daug,...
Tarptautinės įmonės vadovas apie virtuvę: čia gali būti ir vyrų teritorija  (2)
2017 m. balandžio 16 d. 00:00
„Kulinarija man – ne pomėgis, o aistra“, – sako knygos „Virtuvės užkariavimo menas“ autorius Giedrius Vilpišauskas (42 m.). Informatikas programuotojas...
G. Stiklickienė atšventė mergvakarį: atskleidė būsimą pavardę ir mokėsi pamaloninti vyrą  (167)
2017 m. balandžio 10 d. 12:31
Laidos „TV pagalba“ žvaigždė Gerda Stiklickienė , neužilgo savo likimą...
Karalienė Elžbieta II niekur nekelia kojos, jei rankinėje neturi vieno lietuvių pamėgto skanėsto  (43)
2017 m. balandžio 6 d. 10:00
Ne paslaptis, kad karalienė Elžbieta II niekur nekelia kojos iš namų be savo...
Jautienos tartaras su naminiu majonezu
2017 m. balandžio 4 d. 00:00
Pradžiuginkite save ir artimuosius neįprastu patiekalu – jautienos tartaru, pagardintu...
Verslininkė ir tinklaraštininkė U. Mikelevičiūtė: bet kokiu oru renkuosi ne patogumą, o stilių  (13)
2017 m. balandžio 2 d. 00:15
Dviejų kulinarijos studijų „ Čiop Čiop “ ir vištienos restorano „Per Peri“ vadovei, maisto tinklaraščio „Dervynas“ autorei Urtei Mikelevičiūtei...
Kas šiandien naujo „Virtuvėje“?  (1)
2017 m. kovo 29 d. 10:33
Ištikimų serialo „Virtuvė“ ir 2014-ųjų pilnametražio filmo „Virtuvė Paryžiuje“ gerbėjų prašymu prodiuseriai nusprendė sukurti mylimų restorano...
G. Ramsay neleidžia savo atžaloms valgyti jam priklausančiuose prabangiuose restoranuose  (7)
2017 m. kovo 21 d. 13:56
Kulinarijos virtuozas Gordonas Ramsay , kuris yra atidaręs ne vieną prabangų restoraną,...
Parodė, kaip išsikepti pavasariškų blynų su apelsinų ir karamelės padažu
2017 m. vasario 28 d. 13:27
Nuo vaikystės esame įpratę valgyti paprastus riebius blynus, pagardintus įvairiomis...
Įdomūs faktai apie blynus ir 3 gardžiausi receptai  (5)
2017 m. vasario 24 d. 18:12
Vienas populiariausių patiekalų pasaulyje - blynai. Jie, priklausomai nuo šalies ir jos...
S. Gelašvili grožio salono „Sophistique“ atidaryme – garsenybės, J. Statkevičiaus suknelės ir veganiška kosmetika  (8)
2017 m. vasario 24 d. 14:17
Ketvirtadienio vakarą pačioje Vilniaus širdyje duris atverė naujas grožio salonas „Sophistique“. Jo įkūrėja – vizažistė ir stilistė Sofio...
Kaip teisingai naudoti šaldytus produktus, kad netektų išmesti  (2)
2017 m. vasario 23 d. 00:00
Ar žinote, kad per metus kiekvienas lietuvis išmeta apie 50 kg maisto atliekų, kurių dalis dar nesugedusi ir tinkama vartoti. Visi puikiai žinome, kad planuodami...
Žvilgsnis į artėjančias „Oskarų“ dūzges: išskirtinis maistas ir tūkstančiai žiedų
2017 m. vasario 18 d. 13:26
Įžymybių virtuvės šefas Wolfgangas Puckas su kūrybine komanda vasario 16 d. pasidalino...
„Michelin“ žvaigždutę Prancūzijoje suteikė ... ne tam restoranui
2017 m. vasario 17 d. 20:45
Padavėjams viename nebrangiame restorane centrinėje Prancūzijos dalyje teko nemažai...
Nepatikėsite, kaip paprasta: tobulą kepsnį pagaminsite per 10 minučių  (22)
2017 m. vasario 14 d. 13:23
Sultingas, didelis, kvepiantis ir gardus – toks turėtų būti tobulas didkepsnis, tačiau...
Tarp įspūdingiausių Arinos gimtadienio dovanų - specialiai jai sumedžioti ir kieme palikti 6 fazanai  (15)
2017 m. vasario 13 d. 09:40
„Pati gimtadienio puotų nerengiu. Tai draugės ką nors sugalvoja, tai Anglijoje gyvenantis sūnus Martynas“, - sakė vasario 13 – ąją gimtadienį...
Dainininkė Arina: kvapus renkuosi pagal savo Zodiako ženklą
2017 m. vasario 13 d. 00:00
Gimtadienį švenčianti dainininkė Arina apie dovanų gautus fazanus ir kvepiančias žvakes.
Erotika pagardintas maistas: fotosesiją įkvėpė „50 tamsesnių atspalvių“
2017 m. vasario 8 d. 11:48
Fotografas Robertas Daskevičius , artėjant kultinio filmo „ 50 tamsesnių atspalvių...
„Beržinę košę“ kaip gerą auklėjimo priemonę įvardijęs L. Čeprackas: kuo mane darote? Kėdainių monstru?  (361)
2017 m. sausio 27 d. 12:37
Praėjusių metų pabaigoje virtuvės šefas Liutauras Čeprackas interviu žurnalui „...
Netikėtas sriubos su apelsinais ir antiena receptas  (3)
2017 m. sausio 23 d. 10:01
Kviečiame pasigaminti netradicinę, šaltoms žiemos dienoms tinkančią kreminę apelsinų...
Virtuvės šefas D. Praspaliauskas: siekiu ištrūkti iš chaoso  (4)
2017 m. sausio 18 d. 00:01
Virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas (28 m.) prieš penkerius metus pradėjęs restoranų verslą Lietuvoje, įžvelgė savo potencialą. Danijoje tobulinęs...
Ar įmanoma seksualiai žerti ant mėsos druską? Šis vyras įrodys, kad dėl to galima dar ir išgarsėti!  (6)
2017 m. sausio 16 d. 22:53
Panašu, kad tuo toliau, tuo sunkiau prognozuoti, kas ir kodėl taps nauja interneto sensacija. 2016-ieji metai šia prasme buvo itin turtingi ir spalvingi –...
Garsusis virtuvės šefas J. Oliveris jau pajautė „Brexit“ pasekmes  (54)
2017 m. sausio 8 d. 16:27
Garsusis britų virtuvės šefas Jamie Oliveris dėl „ Brexit “ priverstas uždaryti...
Sugebėjo išklimpti iš alkoholizmo: penkios istorijos  (77)
2017 m. sausio 7 d. 14:21
Veikiausias daugelis mūsų yra girdėję apie vadinamąjį „sausąjį sausį“, kai...
„Michelin“ žvaigždutę pelniusio restorano šefas: lengva nebuvo
2017 m. sausio 2 d. 11:47
Italas „Michelin“ žvaigždutę pelniusio restorano virtuvės šefas Pasquale`is...