„Nuotaikos darbinės. Viena kita diena nieko nekeičia. Nėra kaip tam studentui, kad reikalinga viena naktis. Iki optimalaus pasirengimo trūksta, kad Mantas nežaidė visą sezoną. Jaučiasi tai, kaip priima sprendimus. Ir trūksta, kad per Jonas mažai su mumis buvo. Daugiau mažiau viskas pagal planą, taip kaip tikėjomės“, - sako J. Kazlauskas.

J. Kazlauskas teigia, kad šiai dienai analizuoti pirmieji varžovai ukrainiečiai ir šeimininkė Latvijos ekipa.

Latviai namuose bus pakankamai stiprūs. Tuo labiau, kad jie žaidžia atvirą krepšinį. Kartais būna dvi Latvijos komandos – kai jie pataiko tritaškius ir nepataiko. Bandysime padaryti, kad žaistume su antra komanda“, - teigia J. Kazlauskas.

Paaiškino sprendimus

J. Kazlauskas taip pat paaiškino, kodėl nusprendė atsisakyti Žygimanto Janavičiaus paslaugų.

„Kaip ten bebūtų, mintyse, galvoje, palnuose Kalnietis turėtų žaisti didesnę dalį laiko – 25-30 min. Į tas likusias minutes, į šią poziciją vežtis daugiau žaidėjų yra per didelė prabanga. Viena syra pranašesnis vienais aspektais, kitas – kitais. Pasirinkome Luką Lekavičių, nes paskutinėse rimtose rungtynėse, kai stipriai apibrėžta gynyba, mes pelnėme labai mažai taškų, o jų mums labai reikia“, - teigė J. Kazlauskas.

Dar vienas debiutantas – Deividas Gailius.

„Šiandien tai žaidėjas artimiausias Martynui Pociui. Kartais tiesiog reikalingi jo individualūs veiksmai. Kartas mes pradedame žaisti per daug komandinį žaidimą ir mums trūksta gynybos draskymo. Šiandien jį matau kaip vieną iš tinkamiausių tam žaidėjų“, - sako J. Kazlauskas.

Į galutinį dvyliktuką nepateko ir Artūras Gudaitis.

„Kalbėjome su Artūru vakar vakare. Pernai jis žymiai labiau degė noru. Net turėjo pravardę Dominatorius, Terminatorius. Ėjo kiaurai ir visus vertė iš koto. Šiemet to truputį pasigedome“, - teigia strategas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)