Reikės:

  • skardinės avinžirnių
  • 1/4 a. š. kmynų
  • 2 v. š. kokosų aliejaus
  • 1/4 a. š. druskos
  • 1 a. š. kario
  • 1/8 a. š. kajeno pipirų

Paruošimo būdas:

  1. Keptuvėje ant vidutinės kaitros išlydykite kokosų aliejų ir įberkite druskos bei avinžirnius.
  2. Apkepkite iš visų pusių apie 7 minutes.
  3. Nukelkite nuo ugnies ir suberkite likusius prieskonius, išmaišykite.
  4. Leiskite atvėsti apie 5 minutes.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)