Padažui paruošti prireiks tik 5 ingredientų! Majonezą galite rinktis pagal savo skonį, tiks tiek riebesnis, tiek liesesnis. Citrinos sulčių pilkite pagal savo skonį: jei agurkai rūgštesni – reikės mažiau, jei mažiau rūgštūs – citrinos sulčių reikės truputį daugiau.

Reikės:

  • 110 ml majonezo
  • 110 ml susmulkintų marinuotų agurkų
  • 1 a. š. citrinos sulčių
  • 1 a. š. šviežių arba džiovintų krapų
  • 2 žiupsnių juodųjų pipirų

Gaminimas:

Visus ingredientus sumaišome viename inde ir mėgaujamės padažu!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)